Juoksumuoti – virtaa syksyn lenkkipoluille

juoksutakki

Ruskan värit houkuttelevat luontoon. Syksyn juoksumuodissa on mukana lämpöä, merinovillaa ja tyyliä.

Craft

Teknisesti edistyksellinen PRO Hydro Cargo -juoksutakki on valmistettu 2-kerroksisesta tuulta ja vettä hylkivästä Ventair-materiaalista, ja siinä on teipatut saumat tärkeillä alueilla.Takissa on heijastavat yksityiskohdat, isot rintataskut ja ohut fleecereunus kauluksen sisäpuolella tuomaan lisämukavuutta.Vaihtoehtona tälle on PRO Hydro Jacket 2 -takki (artikkelikuva), joka on valmistettu kolmikerroksisesta kankaasta.

juoksuhousut
Craftin tulevan talven mallisto näyttää hyvältä. Craft tunnetaan laadukkuudesta erityisesti vaativissa olosuhteissa.
  • Craft PRO Hydro Cargo Jacket ja PRO Hydro Jacket 2
  • Hinnat n. 150 €

Sadekelillä juostessa vedenpitävät housut takaavat sen, ettei kylmä pääse yllättämään juoksijaa. Craftin juoksuhousut on tehty hengittävästä ja vedenpitävästä 3-kerroksisesta Ventair-kankaasta ja ne tuntuvat jalassa loistavilta. Housuissa on tilavat taskut, heijastavat yksityiskohdat ja joustava vyötärö kiristysnauhalla optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi.

  • Craft PRO Hydro Pants Hinta n. 79 €

 

Patagonia

Vastuullisena tunnettu Patagonia tekee vaatteita, jotka sopivat vaativammallekin tunturiin suuntautuvalle polkujuoksuretkelle. Merinovillaisen paidan materiaalista miltei 70 % on kierrätetystä materiaalista. Merinovillaa paidassa on 65 % ja loput kierrätettyä polyesteriä.

Patagonia merino
Patagonia satsaa vastuullisuuteen ja suosii tuotteissaan merinovillaa.
  • Patagonia Women’s Capilene Cool Merino Shirt
  • Hinta 65 €

Lululemon

Punainen Lululemon Polar Pace Run Jacket piristää jopa keskellä marraskuun harmautta lenkille lähtiessä. Takki on vettähylkivää kangasta, ja materiaali joustaa neljään suuntaan. Takin PrimaLoft-teknologian ansiosta juoksija pysyy lämpimänä, eikä palele vaikka takki kastuisi.

  • Lululemon Polar Pace Run Jacket Hinta 228 €

Nämä juoksutrikoot istuvat jalassa kuin hansikas kädessä. Lululemonin syksyn uutuusmalli Base Pace HR Tights 25” on valmistettu Nulux-materiaalista, joka on pehmeä kuin säämiskä ja erittäin kevyt. Materiaali tuntuu siltä, että nämä trikoot jalassa voisi juosta ikuisesti.

  • Lululemon Base Pace HR Tights, Hinta 118 €
Lululemonin vaatteissa pysyt lämpimänä!

Teksti Tanja Piha Kuvat Valmistajat

Vastaa