The North Face Flight Race – Lähes kisavalmis juoksureppu

The North Face Flight Race MT 7 juoksureppu
Lukulistalle

Kevyt The North Face Flight Race on hyvä liivimallinen juoksureppu vaikkapa työmatkoille ja polkupitkikselle. Viilekkeiden yksityiskohdat jäävät kuitenkin parhaista, mikä häiritsee kisakäytössä. Selässä reppu tuntuu miellyttävältä.

Viilekkeiden isot taskut riittävät reilunkokoisillekin pehmopulloille, mutta pienet taskut soveltuvat kooltaan lähinnä suolapussukalle – energiageeleille ne ovat liian pienet. Kylkitaskuihin geelit mahtuvat, mutta paikka on viilekkeen etuosaa hankalammin käytettävä. Toinen taskuista on varustettu asiallisesti vetoketjulla eli sopii lenkeillä vaikka avaimille. Rintaremmien korkeussäätö on hankala ja maksimikuormalla remmin kiristys toisinaan lipsuu.

Pienen läppärin vetävässä tavaratilassa on selkää vasten oma lokero ja kaksi tarrakiinnikettä juomasäiliölle. Lisäksi päälokerossa on helposti saavutettava verkkotasku pikkutavaroille. Ulkopuolinen verkkotasku on mukavan suuri, ja siihen mahtuu vaikkapa kevyt sadetakki. Päälokeron materiaali pitää kevyen sateen loitolla, mutta verkkomaisesta selkämyksestä kosteus pääsee läpi.

Repussa on kiinnikkeet sauvoille. Iso logo on heijastava, ja kirkkaanpunaiset saumat tuovat reppuun näkyvyyttä ja näyttävyyttä.

The North Face Flight Race MT 7  -juoksureppu

+  Mukavuus selässä
+  Selkätaskun tilaratkaisut
  Energiageelien kaivaminen sivutaskuista
−  Rintaremmien säädöt Kohtuukuormalla liivimalliset juoksureput ovat ylivertaisia     lantiovyöllisiin verrattuna. 

Paino 260 g | Hinta 110 €

TEKSTI TOMI SAVOLAINEN JA PENA REKIRANTA KUVA SEPPO ANTTILA

Reppu arvioitu Juoksija-lehdessä 3/2018

Vastaa