PUMA kiihdyttää vauhtia juoksukenkämarkkinoilla

Lukulistalle

Puma running is back – hard!

Puma-urheiluvälinemerkillä on ollut komea historia jo 75 vuoden ajan. Merkin legendaarisia juoksijoita ovat olleet muun muassa maratoonari Abebe Bikila ja pikajuoksija Usain Bolt.

Nyt Puma rynnii juoksukenkämarkkinoille entistäkin kovempana ja uudella rytmillä.

Uuden juoksukenkämalliston nimi on NITRO. Se on Puman kehittämä uusi välipohjamateriaali, jossa vaahtomateriaaliin on infusoitu typpikaasua pelkän ilman sijaan. NITRO toimii juoksukengässä iskua vaimentavasti ja energiaa säästäen. Se reagoi juoksijan askeleeseen juuri oikealla tavalla ja lisää keveytensä ansiosta juoksun helppoutta.

NITRO-mallistossa on neljä eri mallia: Deviate, Eternity, Liberate ja Velocity.

Uusista kengistä löytyy myös naisten mallisto. Niissä on naisten jalkojen erityispiirteen vaatima kapeampi kantapää, ja kengän rakenne mukailee paremmin naisten jalan kaarta. Puma uskoo naisten olevan tulevaisuudessa muutenkin tärkeässä roolissa juoksun harrastuksessa ja kenkien kehityksessä.

Puman urheilijoihin kuuluu myös vahvoja suomalaisia yleisurheilijoita, kuten Nooralotta Neziri ja Lotta Harala.

NITRO-mallistoa yhdistää myös PUMAGRIP ulkopohja, joka on kestävä ja hyvin pitävä kaikilla alustoilla ja olosuhteissa.

Hiilikuituvahvisteinen Deviate

Deviate NITRO on Puman juoksukenkien huippumalli, suorituskykyinen juoksukenkä vauhdikkaaseen ja vaivattomaan juoksuun. Se on monipuolinen kenkä päivittäiseen käyttöön ja maratoneille, kun juoksija haluaa iskunvaimennusta ja juoksun taloudellisuutta.

Deviaten välipohja on rakennettu kahdesta NITRO-kerroksesta. Niiden väliin on sijoitettu INNOPLATE-teknologiaa, hiilikuitukomposiitti, joka toimii askeleen aikana vipuvarsimaisesti rullaten askelta eteenpäin tehokkaasti ja talodellisesti aina päkiäponnistukseen saakka.

Myöhemmin tänä vuonna mallisto täydentyy hiilikuituisella Deviate Nitro Elite -kengällä. Se on kevyempi ja sopii mainiosti maanteiden kisakengäksi.

Deviate NITRO on Puman juoksukenkien huippumalli.

Vakautta ja tukea askeleeseen

Eternity NITRO on täydellinen valinta kestävyyttä ja mukavuutta etsiville juoksijoille. Mallin rakenteessa on materiaaliltaan tiheämpiä runGUIDE-elementtejä, jotka antavat kenkään lisää vakautta ja tukea ja kontrolloivat askeleen liikettä.

Lisää suorituskykyä

Deviaten lisäksi Liberate NITRO ja Velocity NITRO kuuluvat Puman suorituskykyisten mallien sarjaan.

Liberate NITRO sopii varsikin lyhyille matkoille ja kilpakengäksi aina puolimaratoniin saakka. Miesten malli painaa 184 g ja naisten 162 g. Kannan korotusta löytyy 10 millimetriä. Kengän päällinen on tyyliltään yksinkertaisen futuristinen ja materiaali on vettä hylkivää.

Velocity NITRO on neutraali harjoittelukenkä monipuoliseen harjoituskäyttöön ja kisoihin. Miesten malli painaa 257 grammaa, naisten 223 g, ja kantakorotusta on 10 millimetriä. Velocity on helposti juostava, ja siinä on samanlainen ulkopohja kuin huippumalli Deviatessa.

Liberate NITRO takaa vauhdin hurmoksen.

Puma ja Tempo Running Store yhteistyössä

Tempo Running Store on uusi juoksun erikoisliike Helsingin Vallilassa, Teollisuuskatu 20:ssa. Viime syksynä avattu liike keskittyy juoksun huippubrändeihin ja spesiaalituotteisiin. Liikkeestä ja verkkokaupasta löytyy erikoismalleja ja monia brändejä, joita ei muissa urheilukaupoissa ole tarjolla.

Puma on hyvä lisä Tempon laajaan juoksukenkävalikoimaan. Liikkeen vetäjä Joonas Laurila, innokas juoksija itsekin, on testannut merkin uutuusmalliston.

”Tempo Running Store elää ja hengittää juoksua. Rakennamme entistä monipuolisempaa ja eläväisempää juoksuyhteisöä, joka ottaa huomioon kaikki juoksijat. Meidän kanssa yhteisen ideologian jakava Puma on tehnyt todella vahvan uuden tulemisen juoksukengissä, minkä takia halusimme ehdottomasti heidän tuotteitaan kauppaamme”, Laurila kertoo.

Liikkeen palveluun kuuluu myös asiakkaan juoksutekniikan analyysi juoksumaton ja videoinnin avulla.

”Haluamme olla myös lifestyle-liike, jonne asiakas voi tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muita lajin harrastajia”, kertoo Joonas Laurila.

www.temporunningstore.com

Joonas Laurila vetää uutta juoksun erikoisliikettä Tempo Running Storea.

 

Vastaa