Flow-tila siivitti Siiri Silvennoisen keskimatkan yllättäjäksi

Siiri Silvennoisen
Lukulistalle

Syksyn SM-kisojen suurin yllätys nähtiin syyskuun puolivälissä Hyvinkäällä, kun Kalevan Rastin Siiri Silvennoinen päihitti keskimatkalla kilpakumppaninsa mukaan lukien elokuun EM-kilpailuissakin menestyneet kärkinaisemme. 

Voitto Usmissa oli yllätys jopa Siiri Silvennoiselle itselleen. Talvella 22 vuotta täyttänyt Silvennoinen paljastaa, että onnistuminen oli seurasta kuuluisaan flow-tilaan pääsemisestä.

– SM-keskimatkan finaali oli tähänastisen elämäni paras kisasuoritus. Kaikki meni juuri niin kuin piti. Ei tarvinnut miettiä, että pitäisi juosta kovempaa tai että pitäisi suunnistaa tarkemmin, voittaja kuvailee.

Kokeneilla suunnistajilla on omakohtaisia muistoja Kytäjän-Usmin metsistä, mutta Silvennoisen ikäluokka ei ole ehtinyt kilpailla alueella missään arvokilpailussa. Ennen SM-kisaa hän teki naapurimaastossa yhden valmistavan treenin. Muu etukäteisinformaatio oli ollut lähinnä suullista perimätietoa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Juoksija.fi digi. Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin Juoksija.fi:n artikkeleihin, mukaan lukien lehtien lehtiarkistot.

 Juoksija.fi digi

  • Juoksu, hiihto, pyöräily, triathlon, suunnistus
  • Liikkujan hyvinvointi ja terveys
  • Digitaaliset lehtiarkistot
  • Juoksija-kortti
  • Nettivalmentaja

Vain 9,90 €/kk

Tilaa digi Olen jo tilaaja

Vastaa