Pajulahti treenikohteena

Pajulahti
Lukulistalle

Liikuntakeskus Pajulahti on ollut Suunnistusliiton yhteistyökumppani viimeiset kaksi vuotta. Pajulahti tarjoaa huippuolosuhteet suunnistajien leirityksiin eri vuodenaikoina. Suunnistusmaastot alkavat heti päärakennuksen nurkalta ja sprinttikartta löytyy opistoalueelta.

Suunnistusharjoitukset laaditaan seurayhteistyöllä Lahden Suunnistajat-37 ja Lahden Taimen kanssa, jolloin harjoituksista saadaan laadukkaita ja kunkin ryhmän tarpeisiin sopivia.

Rospuuttoaikaan Pajulahti-hallissa onnistuu vaikka sisäsprinttisuunnistus tai juoksutreenit isoillekin ryhmille 333 m pitkällä juoksuradalla.

Kesäkuussa 2019 valmistuneet alppimajat mahdollistavat vuoristoharjoitteluolosuhteet ja ovatkin olleet kovassa käytössä kestävyysurheilijoiden keskuudessa. Kevääksi 2022 on valmistumassa uusia alppimajateknologialla varustettuja hotellitason majoitusrakennuksia.

Pajulahdessa työskentelee joukko kokeneita suunnistusosaajia, jotka mahdollistavat räätälöidyt palvelut erilaisten suunnistusryhmien tarpeisiin. Testausasemalta löytyy erilaiset kestävyystestit huippusuunnistajille, kilpakuntoilijoille sekä tavoitteellisesti kuntoaan kohottaville kuntosuunnistajille.

Testausfysiologina toimii LS-37:n huippusuunnistaja Juha Sorvisto. Sorviston aisaparina testauksissa toimii kestävyysfysiologi Ibai Mendia ja kestävyysvalmentajana Rami Virlander.

Pajulahden liikuntalomavalikoimasta löytyy kohdennettuja vaihtoehtoja aikuisille, lapsille, perheille, senioreille ja erityisryhmille ympäri vuoden. Pajulahden Seikkailupuisto on ollut suosittu osa liikuntalomaa tai leirikoulua erityisesti nuorten keskuudessa.

Pajulahdesta löytyy kattava valikoima luontoliikuntavälineitä monenlaiseen menoon metsäpoluilla ja vesillä. Yritysasiakkaille löytyy räätälöidyt kokous- ja tyhy-paketit sekä koululaisille luokkaretki ja leirikoulupaketit.

Lue myös Syysloma urheiluopistolla

Vastaa