LÄHTÖAIKA klo 14.00
MATKA 5 km
SARJAT M16, M, M40, M50, M60 N16, N, N40, N50
Joukkuekilpailu (joukkueessa vähintään 3 juoksijaa)

HINNAT 10 €/osakilpailu, Juoksija-kortilla 8 €. Kausikortti 45 €, Juoksija-kortilla 40€, sisältää kaikki 6 osakilpailua.

ERIKOISKILPAILU
Kauden päätteeksi järjestetään kilpailu, johon on oikeutettu kaikki, jotka ovat osallistuneet vähintään 3. osakilpailuun. Lasketaan jokaiselle 3. parhaan osakilpailun keskiarvoaika. Hitaimman ajan omaava lähtee ensimmäisenä ja muiden lähtöajat määräytyvät oman keskiarvoaikansa mukaisesti suhteessa ensimmäisenä liikkeelle lähtevän aikaan.
Erikoiskilpailun osanottomaksun hinta on 5 €.

REITTI
Lähtö tapahtuu Niinisalon varuskuntakerhon edestä, Kotikaari 17. Tarkempi reittikuvaus julkistetaan myöhemmin. Maali on varuskuntakerhon edestä. Reitti on virallisesti mitattu.

HUOLTO
Pukuhuoneet sijaitsevat Varuskuntakerholla. Kerholla myös hyvät WC-tilat.

PALKINNOT
Talvisarjassa palkitaan kolme parasta sarjoittain kokonaiskilpailussa. Tuloksiin lasketaan neljä (4) parasta tulosta.  Talvisarjassa pisteet lasketaan sijoituspisteiden mukaan sarjoittain, jolloin osakilpailun voittaja saa yhden, toinen kaksi jne. Pienimmän pistemäärän saanut on voittaja. Tasapisteissä ratkaisee viimeisen osakilpailun pistemäärä.
Joukkuekilpailussa voi olla kuinka monta juoksijaa, mutta tuloksiin lasketaan kolmen parhaan juoksijan tulos
Päävoiton arvontaan osallistuu jokainen vähintään neljään osakilpailuun osallistunut. Lisäksi arvotaan lukuisa määrä muita palkintoja osallistujien kesken. Talvisarjan mitalin saa kaikkiin kuuteen osakilpailuun osallistunut.
50 osakilpailuun osallistunut saa erikoispalkinnon.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen joko ennakkoon kankaanpaanmaraton@gmail.com tai viimeistään puolituntia ennen lähtöä paikanpäälle.
Ennakkoon maksaessasi laita viestiin: nimi, seura, matka, sarja, Juoksija-kortin numero.
Pankkiyhteys: (op) 510601-255332, Kankaanpään Maratonklubi