02kesä12:0015:00Koskenkylän kymppi ja vitonen RovaniemiLajiJuoksuMatka10 km,5 km

Tapahtuman tiedot

Rovaniemi, Koskenkylän tie 10 km, 5 km ja 2 km

Aika: 2.6.2024 klo 12.00, yhteislähtö

Kisakanslia: Hiihtostadionin huoltorakennus II-kerros Taljatie 2.

Ilmoittautuminen: ennakkoon sähköpostilla Rovaniemi.Roadrunners@gmail.com tai kilpailukalenterin kautta 25.5. mennessä.

Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku: kisakansliassa klo 11.00 -11.30.

Osallistumismaksu: ennakkoon imoittautuessa 15 euroa ja kisakansliassa paikan päällä 20 euroa. 2 km 10 euroa.

Osallistumismaksu maksetaan seuran tilille (Rovaniemen Roadrunners): OP FI33 5645 0020 0060 94

Maksuviite: Nimi ja matka

HUOM. Kisakansliassa käy vain käteinen.

Sarjat ja matkat

10 km: N/M YL, 40, 50, 60

5 km: N/M YL, 40, 50, 60 ja 70

Kunto 2 km kaikille avoin sarja

– lapset, nuoret (7-13 v juoksevat ilmaiseksi)

– sporttiveteraanit

– kuntoilijat

Reitti: Virallisesti mitattu reitti, hiitostadionin risteyksestä kevyenliikenteen väylää pitkin kohti Koskenlylää.

Palkinnot: Pytyt (kierrätetyt) sarjojen kolmelle parhaalle ja kaikkien juoksijoiden kesken arvottavia palkintoja. Arvomme kaksi lahjakorttia Intersportiin. Lisäksi pienempiä palkintoja.

HUOM. Tapahtumassa on mukana Hoka One edustaja Tero Turtiainen. Juoksijoilla on mahdollisuus testata Hoka One kenkiä joko ennen tai jälkeen kilpailun.

Kisakansliassa myytävänä kahvia ja pullaa sekä arpoja. Seura tarjoaa juoksijoille kahvit juoksun jälkeen.

Peseytymis- ja pukutilat hiihtostadionin toimistorakennuksessa.

Tiedustelut: Rovaniemi.Roadrunners@gmail.com, puh 0400579233

Lisätiedot: seuran sivut.