Camelbak Octane 25

Lyhyesti

Polulle ja työmatkalle järeisiin kuljetuksiin.

Kuvaus

CAMELBAK OCTANE -SARJAN isoin reppu sopii pitkille retkille ja työmatkoille sekä juoksun lisäksi vaikkapa pyöräilyyn ja hiihtoon.

Tavaratilan ulkoja sisäpuoli on pinnoitettu pienemmillä taskuilla, joita löytyy tavaratilan sisältä peräti kahdeksan. Ulkopinnan kolmesta taskusta jokaiseen mahtuu helposti ohut sateelta suojaava juoksutakki ja isoimpaan reilusti muitakin tavaroita. Lisäksi tavaratilan lenkkeihin voi kiinnittää kuormahihnalla vaikkapa kevyen makuualustan, joskin viritys hankaloittaa selän puolen taskujen käyttöä.

Reppuun kuuluu Camelbakin raskas ja hankalasti kuivatettava kaksilitrainen Crux-juomapussi, josta neste kulkee leveän letkun ja hyvän suljettavan suulakkeen kautta vauhdikkaasti. Pussille on selkää vasten oma taskunsa, jota voi hyödyntää myös läppärille. Isossa tavaratilassa vähäiset tavarat pomppivat juostessa, sillä vain yläosan saa kompressoitua littanaksi. Sadesuoja repulle löytyy alta pienestä taskusta.

Verkkomaisesta materiaalista tehtyjä viilekkeitä ei ole hyödynnetty taskuille yhtä hyvin kuin selkäpuolta. Toki molemmilla puolilla on kolme hyvää taskua, mutta alaosasta taskun paikan vie viilekkeiden pituussäätö ja ylhäältä uupuu pieni esimerkiksi suolapussille sopiva tasku. Kylkitaskujen puutetta kompensoivat lantiovyössä olevat tilavat taskut.

Kohtuullisella kuormalla reppu pysyy aloillaan liivimallisesti viilekkeiden kahdella soljella. Niiden paikan voi korkeussuunnassa valita portaattomasti. Raskasta reppua vakauttaa lantiovyö, mutta sen käyttö saattaa rullata juoksuliikkeessä paitaa ärsyttävästi ylös.

Repun pakkaamista helpottavat selän pehmusteet, jotka toisaalta tuovat kantamukseen painoa. Sauvojen kiinnityspaikat ovat selkäpuolella, mutta niiden käyttö on hankalaa riisumatta reppua. Camelbakissa on pieniä heijastavia yksityiskohtia, ja sitä myydään vain mustana unisex- eli käytännössä miesten mallina.

Camelbak Octane 25

  • 22 l | Pilli | Sadesuoja | Reppu 610 g ja 2 litran Crux-juomasäiliö 200 g | 150 € camelbak.com
Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Juoksureput, Retkireppu

Merkki

Camelbak

Välineryhmä

Hiihto, Juoksu, Pyöräily