Hoka Speedgoat 5

Lyhyesti

Lumelle ja polulle

Kuvaus

SPEEDGOATIN VITOSVERSIO on yhdistelmä pitkän matkan polkukenkää ja talvijuoksukenkää. Pito on korkean kuvioinnin ansiosta mainio lumella, ja jopa jäällä Speedgoatilla pärjää mukavasti.

Juoksutuntuma on mukava, vaikka paksun pohjan takia tuntuma alustaan onkin etäinen. Aiempien versioiden jäyhyys on aavistuksen lieventynyt, ja asvaltilla ja hiekkateilläkin Speedgoat rullaa kohtuullisesti. Vaimennusta on tuhdisti ja se riittää pitkienkin taipaleiden taittamiseen.

Istuvuus on tiukahko, mutta mukava. Etuosa sopii parhaiten kapeahkoon jalkaan ja keskiosasta kengän saa istumaan todella tiiviisti. Iltti on ohut mutta fiksusti muotoiltu. Kantaosa on riittävän jämäkkä, mutta kuitenkin pehmeä.

Paksu pohja suojaa tehokkaasti teräviltä kiviltä. Varvas osan suoja on varsin mieto, ja päällisen materiaali ei ole polkukengäksi mitenkään erityisen vahvaa.

Speedgoat on oiva valinta pitkille polkulenkeille sekä talvikengäksi sellaiselle juoksijalle, joka haluaa välttää nastakenkiä. Naisten mallin petrooli-oranssi väriyhdistelmä miellyttää silmää.

Hoka Speedgoat 5

  • paino 281 g (M: US 9D), 243 g (N: US 7B), 140 € hoka.com

 

Juoksija 2/2022

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Polkujuoksu

Merkki

Hoka

Välineryhmä

Kengät