Icebug Arcus BUGrip

Lyhyesti

 Pitoa ja vaimennusta.

Kuvaus

ICEBUG ARCUS on 13 hiiliteräsnastalla varustettu talvijuoksukenkä. 

Arcus on ulkonäöltään vähän järkälemäinen, mutta askel rullaa kuitenkin varsin hyvin. Pienehkö droppi ohjaa juoksua päkiävoittoisammaksi ja ponnistus sujuu sukkelasti. Kenkä ei silti ole mikään herkkä ja ketterä vaan enemmänkin vakaa ja tukeva.

Jalka sujahtaa melko syvälle tossun uumeniin ja nauhoituksella saa kätevästi päällisen tukemaan jalkaa. Varvassuoja ja muut vahvikkeet ovat tarkoituksenmukaiset. Päällinen on tuulenpitävä ja vettähylkivä, mutta märällä kelillä jalka kastuu. Pohjallinen vaimentaa miellyttävästi.

Pohjan kuvio ja 13 nastaa toimivat talvisessa maastossa kiitettävästi, mutta kovalla ja hiukan lumisella jäällä pito jäi odotettua vaisummaksi. Nastat eivät pureutuneet ja niitä on ehkä liian vähän.  

Runsaalla vaimennuksella varustettu Arcus sopii mainiosti peruslenkkeilyyn ja vähän reippaampaankin menoon. Nastat eivät tunnu läpi häiritsevästi ja vaimennuksen ansiosta kenkä menee pidemmilläkin talvilenkeillä. 

Parhaiten kenkä sopii normaalilestiselle tai pikkuisen leveämmälle jalalle. Vedenpitävää kenkää kaipaaville on myös olemassa Gore-Tex-versio, mutta perusversio on juostavampi.

Icebug Arcus BUGrip

Plussat

  • vakaus ja runsas vaimennus
  • rullaavuus

Miinukset

  • jääpito lumisella alustalla
  • kömpelyys
  • hinta
Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Harjoituskenkä, Nastoitettu

Merkki

Icebug

Välineryhmä

Kengät