Inov-8 Adventure Lite 15

Lyhyesti

Parhaimmillaan yhden päivän pitkällä retkellä.

Kuvaus

Inov-8 Adventure Lite veti nipin napin kolmen päivän varusteet ja ruoat välikerroksen kera, joskin päällyspussikin piti käyttää. Telttailuvarusteet eivät mahdu mukaan millään. Repun heikkous ovat viilekkeet, joihin jää pehmopullojen lisäksi energialle vain yksi tasku molemmin puolin.

Adventure Liten voi säätää viilekkeiden kapeista alaosista erikokoisille juoksijoille. Kyseiset remmit ovat kuitenkin liian kapeat ja painavat kylkiluiden päällä ikävästi, kun reppu on pakattu täyteen viisikiloiseksi ja kiristetty paikalleen. Reppu jää osin kiristysongelman takia selkäpuolella turhan alas ja hankaa pakattuna selkää. Inov säätyi myös S-kokoiselle naisjuoksijalle, mutta hankasi hänellä pakattuna pahasti alaselkää.

Selkäpuolella ovat tavaratilan lisäksi pienet taskut sivuilla, venyvä päällystasku sekä oiva ylätasku vaikkapa avaimille ja vastaaville. Reppu on parhaimmillaan yhden päivän pitkällä retkellä, jolla tavaroiden paino jää kolmen kilon kieppeille. Viime vuonna testaamamme Inovin 10 litran kuormatilan Race Ultra Pro 2in1 on kuitenkin selvästi parempi lähes kaikkiin käyttöihin erinomaisten viilekkeiden takia.

Inov-8 Adventure Lite 15

  • Hinta 95 €
  • Yksi koko, ei pehmopulloja, 385 g

+

Venyvä tasku tavaratilan pinnalla.

Viilekkeet painavat maksimikuormalla.

Viilekkeissä liian vähän taskuja.

Asettuu selkäpuolella turhan alas.

 

Polkujuoksija 2021

Lue koko repputesti: Pitkän juoksuretken juhdat – Juoksureput testissä

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Juoksureput

Merkki

Inov-8

Välineryhmä

Juoksu

Arvio
2.00 out of 5