Inov-8 Parkclaw G280

Lyhyesti

Tekniseen maastoon.

Kuvaus

Inov-8 Parkclaw on parhaimmillaan teknisessä maastossa, jossa tarvitaan välitöntä ja tarkkaa tuntumaa alustaan. Erittäin kiertolöysä kenkä antaa jalan tehdä työtään luonnollisesti.

ISTUVUUS on mainio. Kantaosa ei ole erityisen vahvasti tuettu, mutta se pitää jalan tiukasti paikallaan. Etuosa on normaalilevyiseen jalkaan sopiva. Päällinen on hengittävää, mutta kuitenkin riittävän tanakkaa antaakseen sivuttaistukea jalalle. Iltti on turhankin paksu ja pehmeä. Paksuilla nauhoilla kengän saa kiristeltyä helposti.

VALMISTAJAN Parkclaw’ta kuvaileva ilmaisu road-to-trail on hyvin kyseenalainen, koska tätä tossua ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa asfaltille sopivaksi. Vaimennusta ei ole juuri lainkaan, ja jopa kovalla hiekkatiellä toivoisi metsäpolun löytyvän jo pian.

JUURAKOISSA, kivikoissa, nurmikolla ja pehmeällä alustalla suu sen sijaan kääntyy hymyyn, kun läheinen alustatuntuma ja ulkopohjan grafeenipintaiset nappulat alkavat tehdä tehtävänsä. Välillä ulkopohjaan tarttuu moskaa, mutta kuviointi kuitenkin puhdistuu lenkin aikana. Ulkopohjan suojaavuus on mietoa sorttia. Terävät kivet tuntuvat läpi, mutta se tuskin haitannee, mikäli arvostaa alustatuntumaa enemmän.

INOV-8 PARKCLAW on kapeassa käyttötarkoituksessaan mainio tossu. Se on omalla tavallaan mukava, mutta äärimmäisen kiertolöysyyden takia se ei sovellu kaikkien käyttöön poluillakaan.

Inov-8 Parkclaw G280

  • 180 €
  • Paino 309 g (M: US 10,5) 
  • Droppi 8 mm

+ Plussat

  • läheinen alustatuntuma
  • pito, istuvuus

− Miinukset

  • soveltuu vain poluille
  • heppoinen suojaus 

 

Lue koko testi:

Polkukengät syysmetsään!

Juoksija 6/2022

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Polkujuoksu

Merkki

Inov-8

Välineryhmä

Kengät