Lehdet

Tutustu Kustannus Oy Juoksijan julkaisemiin lehtiin. Lehtiimme kirjoittavat monet urheilun ja terveyden asiantuntijat sekä lajien omat huippuammattilaiset.

Juoksija 5/2024

Juoksija-lehti

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

Juoksijan vuosikerta koostuu kahdeksasta numerosta, jonka lisäksi tilaajat saavat Polkujuoksija -lehden. Tilaajat saavat myös Juoksija-kortin, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuista urheiluliikkeistä.

Olemme juoksijoiden tärkeä ja arvostettu tietolähde – juoksijan asialla jo vuodesta 1971.

Tilaa Juoksija

Hiihto

Hiihto-lehti on tavoitteellisesti harjoittelevien kuntoilijoiden, junioreiden ja kilpahiihtäjien valmentaja. Se keskittyy käytännönläheisen, asiantuntevan ja tuoreen harjoittelu- ja valmennustiedon välittämiseen.

Hiihto-lehdessä on alan huippuasiantuntijoiden opastusta harjoitteluun, kiinnostavia henkilökuvia, hyödyllisiä vinkkejä suksien ja muiden välineiden hankintaan sekä voiteluun. Juttujen aiheina ovat myös lihashuolto, erilaiset oheistreenit ja kesäharjoittelu rullasuksilla.

Lehti testaa ja vertailee kauden uutuuksia, kuten suksia, monoja, hanskoja, rullasuksia, hiihtoasuja jne. Siinä kerrotaan kauden parhaista hiihtotapahtumista ja hiihtokohteista. Lehti myös ottaa kantaa kilpahiihdon ja -valmennuksen ajankohtaisiin asioihin. Hiihto ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Päätoimittaja Seppo Anttila. Asiantuntijana mm. Sami Jauhojärvi ja huippuvalmentajat Toni Roponen ja Jarmo Punkkinen sekä kolumnisteina mm. Heikki Pusa.

Tilaa Hiihto
Hiihto 3/2024
Hiihto 3/2023

Pyöräily+Triathlon – elämäntavan rakentaja

Pyöräily+Triathlon-lehti testaa ja esittelee parhaat pyöräily- ja triathlonvälineet asiantuntevasti ja kattavasti. Monipuolinen Pyöräily+Triathlon kertoo harjoittelusta, treenipaikoista sekä innostaa ja motivoi lukijoitaan.   Kiinnostavat henkilökuvat ovat keskeinen osa visuaalisesti upean lehden sisältöä. Hyppää kyytiin – autamme sinut tuntemaan lajisi läpikotaisin!

Tilaa Pyöräily + Triathlon

Suunnistaja

Suunnistaja uudistui vuoden 2019 viimeiseen numeroon. Tilaajat saavatkin käsiinsä nykyaikaisen lehden, jota on ilo lukea.

Suunnistaja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Tilaus sisältää lisäksi yhden numeron Juoksija-lehteä.

Suunnistaja on Suunnistusliiton omistama suunnistuksen erikoislehti, jonka kustantaa vuodesta 2020 alkaen Kustannus Oy Juoksija.

Tilaa Suunnistaja
Suunnistaja 3/2024

Polkujuoksija

Teimme uutuuslehden polkujuoksijoille! Halusimme Polkujuoksijasta vahvasti yhteisöllisen, joten sen kirjoittajista moni on suomalaisesta lajiyhteistöstä tuttu arvostettu nimi.

Osta Polkujuoksija
Tilaa Digi Tilaa lehtiä

 

Kestävyysliikkujan vahva etukortti!

Lue lisää

Juoksija.fi uutiskirje

Tuoreimmat harjoitteluvinkit ja uutiset!

Tilaa