Tietoa tapahtumajärjestäjille

Juoksu, Hiihto, Pyöräily, Triathlon, Suunnistus

Kestävyyskalenteri ja lajikohtaiset kalenterit

Ilmoita tapahtumasi mukaan suosittuun tapahtumakalenteriimme. Otamme kalenteriin juoksun lisäksi myös muiden lajien tapahtumailmoituksia.

Uusi Juoksija.fi sivustomme kokoaa kaikki kestävyyslajimme –  Juoksun, Hiihdon, Pyöräilyn, Triathlonin ja Suunnistuksen –  yhdeksi digitaaliseksi verkkopalveluksi. Palvelustamme löytyy  paljon erilaista hyödyllistä tietoa kestävyyslajien harrastajille ja kuntoilijoille. 

Digitaalinen tapahtumakalenterimme poimii tiedot myös omiin lajikohtaisiin kalentereihin, kunhan merkitsee lajin ilmoitusta tehdessä. Lajikohtaisia kalentereita ovat Juoksu-, Hiihto-, Pyöräily- ja Triathlonkalenterit. Lisäksi kalenteriimme on mahdollista lisätä kuntotreenejä sekä virtuaalitapahtumia.

Yhdellä ilmoituksella saa siis tuplanäkyvyyden tapahtumalle –  näkyvyyden sekä Juoksija.fi etusivun Kestävyyskalenterissa että lajikohtaisessa kalenterissa omilla lajisivuilla. 

Hyödynnä tapahtumallesi laajempi näkyvyys ja kohderyhmä ja rekisteröidy tapahtumajärjestäjäksi palveluumme!

Digitaalinen kalenteri

 • Digitaaliseen kalenteriimme saa tapahtuman maksutta. Juoksija-kortti alennuksen myöntävät tapahtumat näkyvät maksutta myös printtilehden kalenterisivulla.
 • Pienellä lisähinnalla saa lehdessä tapahtumalle lisänäkyvyyttä. Tutustu Kilpailuilmoitusten ja tapahtumakalenterin mediakorttiin.
 • Uusien tapahtumajärjestäjien on ensin rekisteröidyttävä Juoksija.fi sivustolle tapahtumien järjestämiseen tarkoitetulla sähköpostiosoitteella ja sen jälkeen rekisteröidyttävä tapahtumajärjestäjäksi. Lue ohjeet.
 • Käyttäjätunnusten päivitys:
  asiakaspalvelu@juoksija-lehti.fi, 09 4342040 (ark. 9–15)
  tai ari.paunonen@juoksija-lehti.fi, 050 3375146
Rekisteröidy uudeksi tapahtumajärjestäjäksi Kalenterin käyttöohje

Printtikalenteri – muutoksia vuodelle 2021

 • Julkaisemme jatkossa Juoksija-lehdessä omat kalenterisivut.
 • Julkaisemme Juoksija-, Hiihto-, Pyöräily & Triathlon-lehdissä maksutta niiden tapahtumien tiedot, jotka antavat osallistumismaksuista Juoksija-kortti -alennuksen.
 • Tiedot printtikalenteriin otamme automaattisesti digitaalisesta kalenterista, joten tapahtumajärjestäjien ei tarvitse tehdä lehtijulkaisun eteen muuta kuin pitää kisansa ajan tasalla digikalenterissamme.
 • Tiedot ovat tiivistettynä: päivämäärä ja tapahtuman nimi, kilpailupaikka, kilpailumatkat ja yhteystiedot.
 • Numerokohtaisesti julkaisemme 2–3 seuraavan kuukauden tapahtumat (katso aikataulut alta Kisailmoitusten ja kalenterin mediakortista).
Kilpailuilmoitusten ja kalenterin mediakortti Mediakortti
Märkäpuku triathloniin: se kelluttaa ja helpottaa siten avovesiuintia.

Hanki edullista mainostilaa Juoksija-lehden kalenterisivuille

Katso Digimediakortti Kilpailuilmoitusten ja kalenterin mediakortti

Julkaisemme myös tuloksia 

Pyydämme kisajärjestäjiä lähettämään tulokset osoitteella:

tulokset@juoksija-lehti.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse 09 4342040.

Terveisin

Juoksija-lehti
Ari Paunonen
ari.paunonen@juoksija-lehti.fi
puhelin 050-3375146

hiihtotekniikka perinteisen potku