Treenivideot

 

Kokosimme treenivideot yhteen paikkaan aiheittain. Treenivideoista löydät niin juoksutekniikkaharjoitukset kuin kehonhuolto-ohjeet. Videoiden hiihto-osiosta löydät tekniikkavinkit talven hiihtoladuille. 

Valitse aihe

Hiihtovideot

treenivideot polkuvoima

Treenivideot

Julkaisemme monipuolisesti videoita juoksuharjoittelun monista osa-alueista. Juoksuun liittyviä aihealueita ovat polkujuoksu, juoksutekniikka, kehonhuolto, voimaharjoittelu, kotitreeni, juoksuharjoittelu ja liikkuvuus. Videoissa asiantuntijoina esiintyy muun muassa valmentajia, fysioterapeutteja sekä eri kestävyyslajeista tuttuja urheilijoita.  

Videot liittyvät usein Juoksijassa julkaistuihin artikkeleihin. Lue siis tarkemmat ohjeet kyseisestä numerosta. Vanhat lehdet löydät kätevästi Lehtiarkistostamme.  Käy lisäksi katsomassa YouTube-kanavamme.

Myös hiihto on mukana omana osionaan, osa-alueina hiihtoharjoittelu ja hiihtotekniikka. 

Erityisesti juoksutekniikka ja voimaharjoittelu ovat jokaiselle juoksun harrastajalle tärkeitä, ja videoistamme löydät kattavasti ohjeita erilaisiin voima- ja tekniikkaharjoitteisiin. Kotioloissa tehtävä lihaskuntoharjoittelu sopii kiireiselle, ja kotiharjoitteluun soveltuvat lihaskuntoharjoitteet löydät osiosta kotitreeni. 

Nautinnollisia hetkiä Treenivideoiden seurassa!