Treeniohjelmat

Treeniohjelmat kestävyysliikkujille

Asiantuntijoiden laatimat treeniohjelmat juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Voit valita omaan kuntotasoosi sopivan tavoitteen, tallentaa ohjelman sekä viedä sen omaan kalenteriisi.

Muut treeniohjelmat  

Treenivideoista löydät ilmaisia vinkkejä niin voimaharjoittelutreeniin kuin kehonhuoltoon ja juoksutekniikkaan.

Treeniohjelmat harjoittelun suunnittelussa

Treeniohjelma on tärkeä osa harjoittelun ohjelmointia ja kausisuunnittelua. Ohjelman avulla voidaan hallita paremmin harjoittelun kokonaiskuormitusta, kun ohjelmaan suunnitellaan järkevästi palauttavat- ja raskaammat viikot sekä peräkkäisten harjoituskertojen intensiteetti. 

Itselle sopiva treeniohjelma on sellainen, mikä vastaa parhaiten omia tavoitteita, elämäntilannetta ja kunnon lähtötasoa. Toimiva treeniohjelma solahtaa arkirutiineihin helposti ja se motivoi enemmän kuin lisää stressiä.  

Harjoitusohjelmat ovat siis käteviä työkaluja kaikille kuntoilijoille tasosta riippumatta ja myös aloittelija voi hyötyä ohjelmasta. Se voi toimia aloittelevalle juoksijalle lisämotivaationa ja inspiraationa. Tavoitteellisille ja kokeneille kuntoilijoille valmiit harjoitusohjelmat voivat toimia myös apuvälineenä oman harjoittelun suunnittelemisessa. 

Treeniohjelmistamme löydät eritasoisia harjoitusohjelmia maratonille, puolimaratonille sekä lyhyemmille juoksumatkoille. Myös maratonhiihtoon löytyy eri tason ohjelmia. 

Treeniohjelmat - juoksukoulu

Käy myös katsomassa Juoksijan YouTube-kanava!