Juoksija.fi digi

Tietoa kunnosta ja terveydestä kaikille liikkujille aloittelijoista kisaajiin. Lajitietoa juoksusta, hiihdosta, pyöräilystä, triathlonista ja suunnistuksesta parhailta asiantuntijoilta.

Aloita kuukausitilaus

9,90  / kuukausi

Kuvaus

Juoksija.fi digi on Kustannus Oy Juoksijan julkaisemien lehtien yhteinen kuukausimaksullinen digipalvelu.

Juoksija.fi digi -tilaus on joustava, sen hallinta käy helposti omalta tililtä netissä. Voit aloittaa ja lopettaa tilauksen milloin tahansa ilman rasittavia sitoumuksia, lue lisää Tilaus- ja käyttöehdoista.

Juoksija.fi tilauksen edut 

Maksulliset erikoisartikkelit

  • Juoksu, hiihto, pyöräily, triathlon, suunnistus
  • Harjoitteluvinkkejä ja valmennustietoa
  • Liikkujan hyvinvointi ja ravinto
  • Harjoitusohjelmia

 

läskipyörät

Lehtiarkistot

Nettivalmentaja

  • Tilaaja saa käyttöönsä Nettivalmentajan. Nettivalmentajasta löydät harjoitusohjelmia eri kilpailumatkoille. Voit räätälöidä omaan kuntotasoosi sopivan tavoitteen ja pitää siellä harjoituspäiväkirjaa.

Juoksija-kortti  – Aktiivisen liikkujan etukortti

  • Juoksija-kortti on Kustannus Oy Juoksijan julkaisemien lehtien sekä Juoksija.fi digin tilaajien etukortti.
  • Juoksija-korttilla saa rahanarvoisia etuja ja hyödyllisiä palveluja.
  • Alennuksia kuntotapahtumien osallistumismaksuista, urheiluliikkeistä, hieronta ja fysioteriapia palveluista, sekä urheilija- ja kuntoilijatesteistä. Lue lisää Juoksija-kortista.
     

Juoksija 50 vuotta 2021

SIIS MATKAAN!

Ensin kaikki on pelkkää ähellystä. Raatamista ja vaivoja, jatkuvaa uusien asioiden ja ulottuvuuksien oppimista, ilon ja masennuksen vuorottelua tai kamppailua haluttomuutta vastaan, sitten suurta voiman ja kestävyyden tunnetta, sitten kevyttä riemukasta liitoa ilman ponnistelua, sitten autuasta sulautumista luontoon, häipymistä jonnekin ajatuksettomaan autuuteen. Tämän jälkeen tulee euforian, kuolemaa edeltävän keveän onnen tunteen aika ja sitten kuolema.

Siis matkaan, kokemaan nämä kaikki vaiheet. Älä tukehdu keskenkasvuisen velttouteen. Ulos elämään! Ja aikanaan kuolemaan, mutta ei suoraan ensimmäisestä vaiheesta (kuten muoti on), vaan kilometrejä taakse jättäneenä, niiden keventämänä, niiden onnelliseksi tekemänä, terveena ja määränsä täyttäneenä. TP. 

Juoksija-lehti 8/1974

Kansi 1/1971