SEURATUKI

Tue omaa urheiluseuraasi!

Juoksijan seuratuki urheiluseuroille, tilaamalla Juoksijan, Hiihdon tai Suunnistajan, tuet samalla omaa seuraasi! Lahjoitamme jokaisesta Juoksija-lehden tilauksesta 20€ sekä Hiihto-lehden ja Suunnistajan tilauksesta 15€ valitsemallesi urheiluseuralle, mikäli teet tilauksen seuratukikampanjan kautta.

Haluamme tukea urheiluseuroja, sekä lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Starttasimme täten seuratukikampanjamme ensimmäistä kertaa keväällä 2020! Seuratuki hyvitetään valitsemallesi urheiluseuralle ensimmäisen vuoden tilaushinnasta.

Kaikissa lehdissämme kirjoitetaan tärkeää tietoa liikuntaan, urheiluun sekä terveyteen liittyen. Seuratuen myötä artikkelimme tulevat monipuolistumaan entistä enemmän ja jokaisessa lehdessä luettavaa löytyy myös lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun saralla, esimerkiksi valmennusryhmien haastattelujen myötä.

Tilausvaiheessa voi ilmoittaa tukevansa mitä tahansa kotimaista urheiluseuraa. Olemme yhteydessä urheiluseuroihin, joita seurakampanjalla on haluttu tukea.

Tilaa lehti