Asics Fujispeed 2

Lyhyesti

Vauhtijuoksun erikoiskengäksi.

Kuvaus

Asics Fujispeed 2 loistaa nopeana kenkänä helpoilla poluilla. Sen valtit tulevat selkeimmin esiin askelkontaktin alkaessa päkiältä.

Täysmittainen hiilikuitulevy tuo kimmoisuutta yhdessä välipohjan vaimennuksen kanssa. Juuri välipohjassa ja kengän keveydessä tuntuvat ison merkin kehitystyön resurssit. Pitkältä päkiän alta nouseva kärki auttaa askeleen rullaavuutta ja askeltiheyden ylläpitoa.

Rauhalliseen juoksuun tai kikkapoluille Fujispeediä ei kannata pukea. Kiertojäykkä Fujispeed ei mukaudu maastoon, eikä kevyt hieman muovisen tuntuinen päällinen tarjoa kuin välttävän tuen, vaikka kengän nauhoittaa tarkasti. Paksu levyllinen pohja häivyttää maaston viestejä, mutta pistemäiset osumatkaan eivät pääse läpi.

Pohjamateriaali pitää märillä kivillä. Kolmikulmaiset nappulat tarrautuvat maastonmuotoihin, kunhan mutaa ei ole liikaa. Pohjamateriaalissa on painon karsimiseksi erimuotoisia ja -kokoisia reikiä, jotka toimivat myös otereunuksina.

Kärjen kivisuoja on pikkuruinen, ja jalkasyrjät ovat alttiina iskuille. Kannan lenkki auttaa pukemista, mutta iltti pitää asetella tarkoin. Asics tekee erikoiskenkäänsä laajalla kokovalikoimalla sekä naisille että miehille. 

Asics Fujispeed 2

  • Droppi 5 mm
  • Paino 250 g EU 44
  • 180 €

+ Plussat

  • Kimmoisuus
  • Keveys

− Miinukset

  • Tuntuma alustaan

Lue myös:

Syksyn 2023 polkukengät testissä

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Polkujuoksu, Vauhtilenkit

Merkki

Asics

Välineryhmä

Kengät