Bjørn Dæhlie Challenge

Lyhyesti

Mukavuutta ja lämpöä ladulle.

Kuvaus

BJØRN DÆHLIE CHALLENGE 2.0 on hybridihiihtotakki, jota voi käyttää joko yksinään tai oikein kylmällä kelillä välitakkina. Siinä on kaksi tilavaa vetoketjullista taskua.

Challenge-housuissa on 3-kerroksinen softshell, joka hylkii vettä ja tuulta. Reisien kohdalla on kevyt vanutoppaus. Lahkeissa on 20 cm:n vetoketjut, ja vyötärössä leveä joustoresori ja kiristysnauha.

Sopivan väljän takin etuosan vanutoppaus ja fleece-vuori antoivat testilenkeillä lämpöä sopiviin kohtiin. Selässä ja kainaloissa on hengittävää elastista materiaalia. Hiihtohousut tuntuivat miellyttävän joustavilta ja hengittäviltä. Housujen taskuttomuus on pieni puute.

Bjørn Dæhlie Challenge -hiihtotakissa ja -housuissa on ympäristöystävällinen pintakäsittely. Bionic Finish Eco -päällinen hylkii vettä, eikä siinä ole fluoria, formaldehydiä eikä parafiinia.

 

Ilman perfluorattuja yhdisteitä

BIONIC FINISH ECO -käsittely on fluorihiilitön eli siinä ei ole ympäristölle ja terveydelle haitallisia PFAS- eli perfluorattuja alkyyliyhdisteitä. Siinä ei ole myöskään formaldehydiä eikä parafiinia.

Kun urheilutekstiilien pinta viimeistellään BIONIC FINISH ECO -käsittelyllä, se hylkii vettä ja vesiliukoisia aineita, ja vaatteet kuivuvat nopeammin. Ne myös pysyvät pidempään siistin näköisinä.

Kuluttajille on saatavilla jo monia fluorihiilittömiä tekstiilien käsittelysuihkeita sekä pesuaineiden ja kyllästeiden yhdistelmiä.

Hiihto 1/2023

Lisätiedot
Merkki

DÆHLIE

Käyttötarkoitus

Hiihtoasu

Välineryhmä

Hiihto