Bosen urheilukuulokkeet

Lyhyesti

Simppelit sporttiluurit

Kuvaus

Bosen urheilukuulokkeet kestävät hikeä ja kosteutta (IPX4-luokitus). Korvaan tulevia sovitteita (3 eri kokoa) on erityisen helppo vaihtaa, joten luurit sopivat jopa useamman henkilön käyttöön. Istuvuus on erinomainen ja kevyet kuulokkeet pysyvät paikallaan hienosti.

Erikoista rakenteessa on se, että korvanapeissa ei ole lainkaan nappuloita. Molempien kuulokkeiden pinnassa on sen sijaan kosketuslevy, jolla voi ohjailla perustoimintoja, play/stop, kappaleen vaihto sekä puheluun vastaaminen. Ratkaisulla kuulokkeet pysyvät taatusti tiiviinä, mutta ikävä kyllä äänenvoimakkuutta ei voi säätää lainkaan kuulokkeista.

Kuulokkeet ovat melko ulkonevat. Laadusta kertoo kuitenkin se, että pääpannan ja kuulokkeiden välinen hankausääni ei välity häiritsevästi käyttäjän korviin. Bluetooth-paritus aktivoidaan kätevästi latauskotelossa olevan nappulan avulla. Akunkestoa valmistaja lupaa maksimissaan 5 tuntia, ja täydestä latauskotelosta 10 tuntia lisää.

Äänimaailma täyttää brändin ja suositushinnan asettamat odotukset. Soundi on tasapainoinen ja miellyttävä, eikä urheiluun tarkoitetuilta in-ear-kuulokkeilta oikein voi tämän tuhdimpia monsterisoundeja vaatiakaan.

Bose Sport Earbuds | paino 7 g/kuuloke | värit: musta, sininen, valkoinen | 210 € | bose.fi

Katso myös Langattomat kuulokkeet testissä

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Urheilukuulokkeet

Välineryhmä

Älykäs harjoittelu, Juoksu

Merkki

Bose