Brooks Hyperion Max

Lyhyesti

Helppoa vauhtia.

Kuvaus

Brooks Hyperion Max ihastutti keveydellään ja monipuolisuudellaan, ja se miellytti testaajiamme huomattavasti enemmän kuin aiemmin esittelemämme hiilikuitulevyllinen sisarmalli Hyperion Elite 3.

Kantapää istuu jämerään kantaosaan kuin nakutettu. Keskiosastaan kengän saa sidottua tiukasti jalan ympärille ja hengittävä päällinen antaa riittävän tuen. Ilttiä saa hieman näperrellä ja liukkaat nauhat kannattaa kiristää huolella, mutta muutoin istuvuus on kunnossa.

Välipohjassa ei siis ole jäykistettä, joten juoksutuntumassa on ripaus notkeutta ja luonnollisuutta. Vaimennus on napakanpuoleista, mutta kuitenkin riittävän pehmeää. Vaimennusta kuvailtiin myös kimmoisaksi ja tasapainoiseksi. Etenkin reippaammassa juoksussa Hyperion Max rullaa vaivattomasti eteenpäin.

Kuntoilijan jalassa se on parhaimmillaan vauhdikkaissa harjoituksissa, mutta aktiivijuoksija voi nautiskella keveästä menosta myös pitkän lenkin verran. Välipohja on nykytrendit huomioiden melko matala, joten askellus on vakaata. Ulkopohjan paksuhkot kumikerrokset vaikuttavat kulutuskestäviltä.

Tyylikäs muotoilu keräsi suitsutusta, mutta hieman tuhnuinen väritys lässäytti kokonaisuuden keskivertomassaan. Monipuolista ja keveää kenkää etsivälle tämä helppojuoksuinen ja mainiosti rullaava tossu voi olla oiva valinta reippailuihin tai vaikkapa kisapäivään.

Brooks Hyperion Max 

+ Plussat

  • keveys, rullaavuus
  • tasapainoinen vaimennus

− Miinukset

  • liukkaat nauhat
Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Harjoituskenkä, Vauhtilenkit

Merkki

Brooks

Tuki / Ohjaus

Neutraali

Välineryhmä

Kengät