Camelbak OCTANE 18

Lyhyesti

Tasapainoinen reppu miesjuoksijoille.

Kuvaus

Camelbak on tasapainoinen reppu miesjuoksijoille ja istunee kohtuullisesti myös keskikokoisille naisille. Reppu ei kuitenkaan kiristynyt pakattuna riittävän napakaksi S-kokoiselle naisjuoksijalle vaan jäi heilumaan.

Varuste- ja ruokasetti kolmeksi päiväksi mahtui mukaan kohtuullisella pakkauksella, mutta telttailuvarustusta ei kannata mukaan haaveilla. Viisikiloisenakin reppu asettui miestestaajan selkään tasaisesti ja jämptisti. Viilekkeiden pituussäädöt ovat kolmikon parhaat eivätkä aiheuta painetta ainakaan M/L-kokoisen miehen kylkiluille.

Repun mukana ei tule pehmopulloja vaan juomapussi, joka painaa peräti 215 grammaa. Etupullot ja tarvittaessa varustevyöhön lisätty pullo on keveämpi, helppotäyttöisempi, puhdistettavampi ja painon jaon kannalta parempi vaihtoehto. Onneksi viilekkeisiin menevät Camelbakin oivat lötköpullot, joihin yltää päätä kääntämällä.

Viilekkeissä on pullotaskujen kanssa kerrostettuna molemmin puolin kaksi taskua. Aivan yläosassa olisi kuitenkin hyvin tilaa pienille lisätaskuille. Kuormatilan sivuilla ovat ilahduttavan kookkaat taskut ja pinnalla venyvä tasku. Muodon puolesta repun päälle kiinnittyisi vaikkapa makuupussi, mutta kiinnikkeet puuttuvat.

Camelbak octane

  • Hinta 140 €
  •  Yksi koko, pilli, ei pehmopulloja, 2 l juomapussi, 410 g

+

Asettuu pakattunakin hyvin selkään.

Selkäpuolen taskut kokonaisuutena

Ei säädy pienehköille naisjuoksijoille.

Polkujuoksija 2021

Lue koko repputesti: Pitkän juoksuretken juhdat – Juoksureput testissä

Camelbak Octane 18 -juoksureppu ostettavissa

Addnature.fi
Bikester.fi

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Juoksureput

Merkki

Camelbak

Välineryhmä

Juoksu