Fenix HL32R-T

Lyhyesti

Jämäkkä valo liikkujalle.

Kuvaus

Juoksuun, hiihtoon ja retkeilyyn sopivan Fenix HL32R-T otsalampun runko on valmistettu magnesiumista, ja se onkin otsalla kokoonsa nähden kepeän tuntuinen. Lampulla voi valaista sekä varsinaisen käyttövalon että pienemmän lähivalon avulla. Molemmissa on kolme eri voimakkuutta ja lähivalossa lisäksi vilkkuvalomoodi.

Valmistaja lupaa kirkkaimmalle (800 luumenia) voimakkuudelle kolmen tunnin käyttöajan, kun taas himmeimmässä moodissa (lähivalon matalin teho, 30 luumenia) akunkesto on 30 tuntia. Mukana lampussa tulee USB-C-liitännällä ladattava Li-ion-akku (1 900 mAh), mutta valaisinta voi käyttää myös kolmella AAA-paristolla.

Fenix valaisee peruskäytössä aivan mainiosti pyöreällä valokeilallaan, ja valaistuskulman säätö on helppoa vauhdissakin. Hihnan kireys säädetään pyöräilykengistä tutulla Boa-kiristystä vastaavalla systeemillä. Ratkaisu on hämmentävä, eikä se ainakaan helpota muutoin simppelin lampun käyttöä. Lisäksi kiristysrullassa on vain yksi suunta eli hihnaa löysätäkseen lamppu on otettava pois päästä. Kiristyksen tarkkuus on toki kohdallaan. Lamppu myös liukui otsalla sileää pipoa vasten, koska hihnan sisäreunassa ei ole liukumista estävää silikonia.

Täysosuma tämä Fenix ei siis ole, mutta pienistä ihmeellisyyksistään huolimatta se on jämäkkä, kohtuuhintainen ja kelpo valaisin monenlaisille liikkujille.

Fenix HL32R-T 

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Otsalamput

Välineryhmä

Juoksu

Merkki

Fenix