Jaybird Vista 2

Lyhyesti

Kovaan käyttöön.

Kuvaus

Liikkujan langattomat Jaybird Vista 2 -kuulokkeet ovat kevyet ja varsin pienikokoiset. Hikeä sietävä sietävät nappikuulokkeet täyttävät vaativat pölyn-, veden- ja hienkestoluokitukset (IP68) eli ne kestävät jopa upotuksen veteen.

Korvan sovitekappaleita on tuttuun tapaan kolmea eri kokoa. Istuvuus on erinomainen ja kevyitä nappeja ei juuri korvissa tunne. Ihmekös tuo, sillä yksi kuuloke painaa (keskikokoisella korvatyynyllä) vain 6,7 grammaa.

Kuulokkeen ulkoiset osat on päällystetty kangaspinnoitteella. Tämä vähentää tuulen huminaa mikrofoniin, kun käyttäjä vastaa puheluihin. Testissämme puhelu ulkona ei tuottanut ongelmia, vaan kuuluvuus oli molempiin suuntiin kunnossa. Kevyellä tuplanapautuksella käyttäjä voi valita tavanomaisen kuuntelumoodin lisäksi tilan, jossa kuulokkeet päästävät läpi myös ympäristön äänet. Tämä lisää turvallisuutta liikenteessä.

JAYBIRDIN sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Sovelluksessa voi tarkistaa latauskotelon ja molempien kuulokkeiden akun varauksen sekä räätälöidä kuulokkeiden ominaisuuksia hyvinkin monipuolisesti.

Molempien kuulokkeiden nappuloiden toiminnot voi valita täysin mieleisikseen, ja säätöjen tekeminen sujuu vaivatta. Kuulokkeiden kaikki toiminnot voi säätää painonappeihin, jolloin ne toimivat painalluksella, tuplapainalluksella ja press & hold -toiminnolla.

Soundit ovat kaikin puolin laadukkaat. Sovelluksessa on tarjolla useita esiasetuksia, joista voi valita omaa korvaa miellyttävän soundimaailman. Taajuuskorjaimen asetukset ovat toki myös täysin muokattavissa, joten bassot, keskiäänet ja diskantit voi halutessaan ruuvata itse toivomiinsa asentoihin.

VALMISTAJA lupaa akunkestoa 6-8 tuntia ja täyteen ladatun kotelon kanssa kuunteluaika nousee 24 tuntiin. Laadukkaat kuulokkeet ovat toki hintava hankinta, mutta intohimoiselle musiikinkuuntelijalle Vista 2 on varmasti hyvä valinta, ja ne eivät kaihda kovaakaan käyttöä.

Jaybird Vista 2

  • Paino 6,7 g/kuuloke, kotelon paino 42 g c
  • Akunkesto max 8 h + kotelolla 16 h, latausaika 2 h
  • Värit: musta, harmaa ja sininen
  • Hinta 209 €
  • jaybirdsport.com

+ Plussat

  • kevyet, kestävät, laadukkaat soundit, ominaisuuksien räätälöinti helppoa sovelluksen avulla

− Miinukset

  • ei merkittäviä puutteita, onko kuitenkaan hintansa väärti?
Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Urheilukuulokkeet

Merkki

Jaybird

Välineryhmä

Älykäs harjoittelu, Juoksu