Merrell Agility Peak Flex

Lyhyesti

Juoksija-lehden arvio

Kuvaus
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Juoksija-lehden arvio

Merrellin uutuus Agility Peak Flex on hyvin vaimennettu ja tasapainoinen maasturi. Se ei ole huippuketterä, mutta siinä on riittävästi joustavuutta ja kimmoisuutta rullaavaan menoon. Maastoon suunniteltu kuvioitu ulkopohja pitää hyvin eri alustoilla. Vaikka pohja ei tarraa kallioon, niin pito pysyy luotettavana ja ennalta-arvattavana myös kaltevilla pätkillä. Ainoastaan märällä kalliolla askel lipsahtelee.

Napakka ja miellyttävä istuvuus ihastutti testaajia. Erityiskiitoksen ansaitsi poikkeuksellisen toimiva nauhoitus. Jalka saa kiitettävän tuen päällisestä ja välipohja tukee holvikaarta. Vankka pohja suojaa tehokkaasti iskuilta ja pistoilta. Kannan ulkoinen vahvike toimii ja varpaat ovat turvassa kolhuilta. Päällinen on tehty hengittävästä verkkokankaasta ja osittain suojaavammasta materiaalista.

Agility kulkee mukavasti tiellä. Se on parhaimmillaan soralla ja alamäkeen voi ryskytellä huolettomasti. Korkeahko pohja tuo pientä epävarmuutta teknisemmässä maastossa, mutta tällä tossulla selviää hyvin läpi juurakoiden ja kivikoiden.

Sopii: Todellinen yleiskenkä laajalle käyttäjäkunnalle ja myös talvijuoksuun.

Plussaa: Loistava nauhoitus, hyvin juostava ja suojaava, varma valinta kuntoilijalle.
Miinusta: Hieman tunnoton pehmeimmillä alustoilla, ei innosta lisäämään kaasua.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Lisätiedot
Vuosimalli

2017

Käyttötarkoitus

Maasto

Merkki

Merrell

Tuki / Ohjaus

Neutraali, Ylipronaatio (Kevyt)

Hintaluokka

130€ – 160€

Välineryhmä

Kengät