New Balance FuelCell Rebel v2

Lyhyesti

Huippumukava kapinallinen

Kuvaus

New Balancen mukavasti vaimennetulla Rebelillä juokseminen on parhaimmillaan yhtä nautintoa – mutta se ei kuitenkaan sovi kaikille.

Suu kääntyy hymyyn jo ensi askelilla, sillä hämmästyttävän kevyt tossu on ylellisen mukava ja todella pehmeä. Alustatuntuma jää epäselväksi, mutta se ei höyhenenkevyesti rullaavalla kengällä loikkiessa liiemmin haittaa.

Istuvuus hipoo täydellistä. Nauhojen reikiä on harvakseltaan, mutta tosipaikassa nauhoitus toimii loistavasti. Heiveröinen iltti on yllättävän mukava ja New Balance FuelCell Rebel :n saa istumaan tukevasti. Iltin ohennettu reuna on käyttömukavuutta lisäävä yksityiskohta. Päällinen on lähes läpikuultavaaa, siinä yhdistyy onnistuneesti jämäkkyys ja joustavuus. Kantaosa on hyvällä tavalla perinteinen, ja istuvuus on erinomainen. Lesti on ylhäältä katsottuna kaareva, ja osa testaajista kutsuikin kenkää leikkisästi banaaniksi.

Vaimennus on kengän painoon nähden todella runsas. Jopa upottavaksi ja ylelliseksi kutsuttu vaimennuksen pehmeys jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mukavuutta arvostaville tuntuma taatusti maistuu. Välipohjan FuelCellvaahto palauttaa myös askeleen energiaa varsin mukavasti.

Vaimennus on luultavasti parhaimmillaan perusharjoitteluun, mutta monille tämä ”kapinallinen” menee myös pitkien lenkkien taittamiseen. Sopivuus vauhtijuoksuun riippuu hieman käyttäjästä. Erittäin löysä tossu vaatii puhtaan askeleen, ja todella vauhdikkaaseen menoon kykeneville pehmeä välipohja voi helposti tehdä askeltamisesta epävakaata ja huojuvaa. Kuntoilijan reippaammissa lenkeissä epävakaus ei vielä niin paljon häiritse, joten joillekin Rebelissä on potentiaalia jopa kaikille matkoille ja moneen vauhtiin sopivaksi monipuoliseksi treenikengäksi.

New Balance FuelCell Rebel v2

New Balance FuelCell Rebel v2

New Balance FuelCell Rebel v2

  • 206 g (M: US 9,5) | droppi 6 mm | 140 €
+ Plussat
  • keveys, istuvuus, runsas vaimennus
−Miinukset
  • hieman liiankin löysä, epävakaus vauhtijuoksussa

 

Lue myös New Balance 1080 V11

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Harjoituskenkä

Merkki

New Balance

Tuki / Ohjaus

Neutraali

Välineryhmä

Kengät