New Balance Impact Run Luminous Heat Jacket

Lyhyesti

Fiksu takki hohtaa pimeässä.

Kuvaus

Joskus ensivaikutelma hämää. Topattuja paneeleja sisältävä New Balancen talvijuoksutakki vaikuttaa painavalta ja herättää kysymyksen: voiko tämän kanssa oikeasti juosta läkähtymättä?

Testissämme se osoittautui kuitenkin mainioksi talvivarusteeksi. Laadukkaan aluspaidan kanssa se ei ollut nollakelin pitkiksellä ollenkaan liian lämmin.

Takin etupuolelle sekä selkäosaan lapaluiden kohdalle sijoitetut topatut paneelit tuovat mukavasti lämpöä, ja tämä onkin omiaan rauhallisen vauhdin lenkeille. Hihat ja suurin osa selkäosasta ovat kevyempää ja joustavampaa materiaalia, joka takaa riittävän hengittävyyden. Mitoitus on talvitakille sopiva, eli aavistuksen rento, mikä mahdollistaa tarvittaessa lisävaatekerrosten käytön.

Pimeään tarkoitettu takki on epäloogisesti väritykseltään musta, mutta salaisuus onkin laajoissa heijastimilla ”viivoitetuissa” paneeleissa. Takissa on vetoketjulla irrotettava topattu huppu sekä vetoketjutaskut sivuilla.

Erikoisuutena on molemmissa hihoissa kellon kohdalla vetoketjulla avattava kellonvilkaisuluukku –kekseliäs ominaisuus toimii käytössäkin varsin mukavasti. Saatavilla miesten ja naisten malli.

New Balance Impact Run Luminous Heat Jacket

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Juoksutakit

Merkki

New Balance

Välineryhmä

Juoksu