Patagonia Airshed Pro -paita, Houdini Air -takki

Lyhyesti

Vastuullisesti poluille

Kuvaus

PATAGONIA on kenties juoksijoille hieman tuntemattomampi brändi, mutta ulkoilijoille ja vuorilla liikkuville merkki on tuttu. Patagonia tunnetaan erityisesti vastuullisesti tuotetuista vaatteistaan. Patagonian polkujuoksuvaatteista 100 % on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja ne valmistetaan Fair Trade Certified -tehtaissa.

Airshed Pro -juoksupaita on osa polkujuoksumallistoa. Tämä ultrakevyt paita kuivuu nopeasti, on hengittävä hihojen ja hupun kevyemmän materiaalin ansiosta. Huppu on leikkaukseltaan kapea ja tarjoaa siitä syystä lisälämpöä, jos polkujuoksulenkit suuntautuvat vaikka tuntureille. Paidan DWR- viimeistely tekee siitä kevyesti vettähylkivän.

Houdini Air on mitä parhain juoksutakki pidemmille polkujuoksulenkeille, ja säältä suojaavana se sopii erinomaisesti korkeatehoisiin aktiviteetteihin. Takki suojaa kevyeltä sateelta ja tuulelta DWR-käsittelyn ansiosta. Se pakkaantuu omaan rintataskuunsa, jolloin sitä on kätevä kuljettaa vaikka trikoiden taskussa tai juoksurepussa. Mitoitus on kapea ja helma on pidennetty. Materiaali on 100-prosenttista kierrätettyä nailonia. Vastuullisen juoksijan mieltä rauhoittaa, kun halutessaan Patagonian sivuilta voi klikata suoraan siihen vietnamilaiseen tehtaaseen, jossa kyseinen takki on valmistettu.

Patagonia Airshed Pro -paita 120 € | Houdini Air -takki 160 € 

Teksti Tanja Piha

Lisätiedot
Välineryhmä

Juoksu

Käyttötarkoitus

Juoksutakit

Merkki

Patagonia