Rab Veil 12

Lyhyesti

Pitkään hiihtoon.

Kuvaus

LIIVIMALLINEN RAB VEIL 12 –REPPU mahdollistaa massahiihdoissa huoltojen ohittamisen. Tosin pakkasilla sekä pehmopullon suulake että juomaletku jäätyvät herkästi ja vaativat tiivistä juontisykliä tai nesteen puhallusta juonnin lopuksi.

Brittimerkki Rab onnistui heti juoksuliivien ensimmäisissä versioissaan. Viime vuonna esitellyn kuusilitraisen rinnalle tuli 12-litrainen, johon mahtuu sopivasti taukotoppaa pitkäänkin hiihtopäivään. Reppu asettuu luontevasti rintarangalle ja viilekkeiden taskut ovat erittäin hyvät. Pehmopullojen taskujen pinnalle on kerrostettu molemmin puolin kaksi muuta kookasta taskua, joista toinen vetoketjullinen. Lisäksi viilekkeiden yläosien taskuihin mahtuu energiaa tai treenilenkeillä avain, jolle on oma lenkkinsä.

Repun sivuilta yltää nipin napin selkäpuolen kengurupussiin. Vetoketjulla sulkeutuva tavaratila jakautuu kahdeksi kookkaaksi taskuksi, ja läpän ulkopinnan taskuun sopivat arvotavarat. Erikseen hankittavalle juomapussille on kiinnityspaikka.

Rab Veilin kankaiden tuntuma on jämerä. Reppu ei ole testaamistamme kevein, mutta silti riittävän kepeä. Siksakiksi rinnalle asettuvissa kiinnitysnauhoissa paine jakautuu tasaisesti, ja niiden soljet tarttuvat luotettavasti lenkkeihin. Kiristysmekanismi riittää hiihtoon mutta saattaa löystyä itsekseen juoksuaskelten iskuttaessa täydeksi pakattua reppua.

Rab Veil 12

  • 2 pehmopulloa 0,5 l
  • Pilli
  • Koot S, M ja L
  • M-koko 290 g ilman pulloja
  • 160 €

Lue myös:

Liivimalliset juoksureput testissä

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Retkireppu

Merkki

Rab

Välineryhmä

Hiihto