Shimano Yuri

Lyhyesti

Ajomukavuuden hyväksi.

Kuvaus

TESTASIMME Shimano Yuri-ajohousut naisille ja Nozomit miehille. Molemmat olivat ajossa hyvällä tavalla huomaamattomat, sillä ne mukautuivat liikkeeseen erinomaisesti. Housut eivät hanganneet, pehmustivat sopivasti ja pysyivät paikoillaan kovassakin menossa. Kevyet materiaalit hiostivat vähäisesti.

Henkselit joustivat eivätkä hiostaneet rei’itetyn ja läpikuultavan kankaan ansiosta. Naisten mallissa henkseleiden leveä aukollinen selkäosa mahdollistaa veskikäynnit henkseleitä riisumatta. Naistestaajamme kaipasi henkseleille hieman lisää leveyttä, mutta pienellä tarkkuudella ne asettuivat mukavasti.

Italiassa teetetyt pehmusteet on tikattu pintakankaan sisäpuolelle, ja reunukseen jää selkeämpi porras kuin huolitelluimmissa ajohousuissa. Reunus on kuitenkin pehmeä, eikä sitä huomannut ajaessa. Lahkeiden päissä olevat kitka-alueet ovat riittävän leveät, ja ne pysyivät paikoillaan myös hikoillessa eivätkä painaneet.

Maantielle markkinoidut Yurit ja Nozomit sopivat kesäkelillä sellaisenaan käytettäviksi ja toimivat hyvin myös pitkien pehmustamattomien housujen alla tai maastopyöräilyssä. Naisten ajohousujen valikoimaan tuli uutuutena mustan lisäksi tummansininen väri.

Housut eivät hanganneet, pehmustivat sopivasti ja pysyivät paikoillaan kovassakin menossa.

Shimano Yuri

  • Shimano Yuri Bib Shorts | naisille | 120 €
  • Shimano Nozomi Bib Shorts | miehille | 120 €

Lue myös:

Velocio Signature Bib Short

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

pyöräilyshortsit

Merkki

Shimano

Välineryhmä

Pyöräily