Shokz Openrun Pro

Lyhyesti

Kuulokkeet eivät tuki korvaa.

Kuvaus

Pyöräilyssä ympäröivien äänien kuuleminen on turvallisuusasia. Shokzin kuulokkeet vievät äänen korvan kupeesta luuta pitkin eteenpäin, joten korvakäytävä jää avoimeksi. Kokeilumme perusteella sekä Shokz Openrun Pron äänenlaatu että mikrofonin sivuäänien suodatus ovat parantuneet aiemmista versioista.

Valmistajan mukaan kuulokkeet kestävät hikoilun ja sateen. Akunkestoksi Shokz lupaa kohtuullisella äänenvoimakkuudella kymmenen tuntia ja täysiä luukuttaessa neljä tuntia.

Kuulokkeita yhdistävä panta asettuu luontevasti kypärän alapuolelle vaikka hiukset olisivat ponnarilla. Jos väliin pitää saada myös ohut pipo tai putkihuivi, sen täytyy olla riittävän väljä. Naisille ja junioreille saattaa

sopia paremmin Pron pienempi versio tai syksyllä esitelty Openrun Mini, joiden sanka on pari senttiä Pron perusmallia lyhyempi. Uudemman Minin kuulokeosat ovat kolme grammaa kevyemmät, akunkesto kahdeksan tuntia ja yllättäen vesitiiveys hieman parempi.

Aiempien Shokzien vakiomuotoisen usb-liittimen sijaan Openrun Pro ja Mini latautuvat magneettikiinnitteisellä erikoispiuhalla, joka on liukas eikä pysy rullattuna. Tuoreet mallit latautuvat kiitettävän ripeästi.

Shokz Openrun Pro 

  • Tiiveys IP55
  • Kaksi pannan kokoa 
  • 180 €

Openrun Mini

  • Tiiveys IP 67
  • Lyhyempi panta 
  • 140 €

Lue myös:

AfterShokz OpenMove

Kuulokkeet päässä lenkillä

 

Teksti Tomi Savolainen

Lisätiedot
Merkki

AfterShokz

Käyttötarkoitus

Urheilukuulokkeet

Välineryhmä

Älykäs harjoittelu, Juoksu, Pyöräily