Salomonin uusi luistelusuksi kuntohiihtäjille

Lukulistalle
ClosePlease login

Salomon on uudistanut S-Lab-huippusuksiensa lisäksi myös hyville harrastajille suunnatun mallistonsa. Viime talvena lanseerattu, kierrätysmateriaaleja hyödyntävä S/MAX eSKIN -karvapohjasuksi sai rinnalleen S/MAX Skate -luistelusuksen.

S/MAX eSKIN -karvapohjasuksi sai viime kaudella hyvän vastaanoton ominaisuuksiensa lisäksi myös siksi, että sen ydin on valmistettu 45%:sti kierrätetyistä PET-muovipulloista. Myös uuden S/MAX Skaten S-Core 45 -ytimestä 45 % on kierrätysmuovia. S-Core 45 on täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET-materiaalia sekä Densolite-materiaalin kestävyyttä.

HYVÄN HARRASTAJAN LUISTELUSUKSI Salomon S/MAX Skate on suunniteltu hyvälle harrastajalle ja aktiiviselle hiihtäjälle, jotka edellyttävät sukselta suorituskykyä. Malli on suunniteltu S/LAB Carbon Skate World Cup -mallin pohjalta. Rungon paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup -suksessa. Näin siihen saadaan maksimaalinen luisto ja suorituskyky.

Etu- ja takapainealueilla on THIN PLY -hiilikuitulaminointi, joka tekee suksesta vakaan ja sopivan kiertojäykän. Pohja on samaa huippulaatuista materiaalia kuin S/LAB-suksissa. Tämä yleis- eli universaalikelin G5-pohja on myös Salomonin kulutuskestävin.

S/MAX Skate toimitetaan yhdessä uuden siirrettävän Shift-In-siteen kanssa. Helppokäyttöinen siirrettävä side takaa, että aktiivihiihtäjä saa toimintavarman ja suoristuskykyisen suksen kaikkiin lumiolosuhteisiin.

Sidettä siirtämällä suksi toimii parhaalla tavalla niin kovalla kuin pehmeällä lumella. 

Helposti siirrettävä Shift-In-side varmistaa, että S/Max Skate toimii kaikissa lumioloissa parhaalla tavalla, olipa alusta kova tai pehmeä.

 

Vastaa