Ice Power Helsinki City 5 -juoksun nimikkokumppaniksi

Lukulistalle
ClosePlease login

Ice Power on Helsinki City 5 -juoksun nimikkokumppani ja yksi Helsinki City Running Day – juoksutapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Suomen Urheiluliitto ja Fysioline Oy:n sopivat kumppanuudesta tiistaina kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa vuodet 2023 ja 2024.

Ice Powerista tulee samalla Naisten Kympin yhteistyökumppani sekä Naisten Kympin yhteydessä järjestettävän mailin juoksun erikoiskumppani. Kumppanuus SUL:n kanssa sisältää yhteistyötä myös Espoo Rantamaratonin sekä Pääkaupunkijuoksun kanssa.

Helsinki City 5 -juoksu on osa Suomen suurinta juoksutapahtumaa Helsinki City Running Daytä, joka järjestetään Helsingissä 13. toukokuuta. Perinteikäs Naisten Kymppi on Helsingissä 27. toukokuuta.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Fysioline Oy:n kanssa. Ice Power on kotimainen, liikkujille tuttu tuote, jota juoksijat arvostavat, sanoo SUL:n Juoksutapahtumajohtaja Harri Hänninen.

– Ice Power on kaikille liikkujille tärkeä tuote, joka mahdollistaa nopeamman palautumisen sekä auttaa kaikissa liikkujien lihaskiputiloissa on ne sitten rasituksen tai vamman seurauksena syntyneitä. SUL:n juoksutapahtumat tavoittavat hyvin meidän kohderyhmämme ja pääsemme kohtaamaan asiakkaitamme tilanteessa, jossa Ice Power käyttö on luontevaa, toteaa Fysioline Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Laura Jokinen.

— SUL:n juoksutapahtumat ovat kokemukseni mukaan myös hyvin järjestettyjä ja laadukkaita tapahtumia

Lisätiedot:

Harri Hänninen

Juoksutapahtumajohtaja

Suomen Urheiluliitto

050 370 1358

harri.hanninen@sul.fi

Laura Jokinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Fysioline Oy

040 715 5575

laura.jokinen@fysioline.fi

 

Artikkeli Ice Power Helsinki City 5 -juoksun nimikkokumppaniksi julkaistu alunperin sivulla Yleisurheilu.fi