Suomi Racer -hiihtosarja käyntiin tauon jälkeen

Lukulistalle
ClosePlease login

Kolmesta hiihdosta koostuva Suomi Racer hiihdetään kahden vuoden tauon jälkeen Mukana ovat Finlandia-hiihto, Vuokatti Hiihto ja Jyväskylä Ski Marathon.

Kolmen hiihdon Suomi Racer on Suomen Euroloppet- ja Worldloppet-hiihtojen yhteinen sarja. Hiihtäjiä ei palkita ajan tai sijoituksen perusteella, vaan järjestäjien tavoitteena on kannustaa kuntoilijoita ja kilpailijoita osallistumaan suosikkihiihtonsa lisäksi ainakin yhteen toiseen hiihtoon eri puolella Suomea.

Suoritukseksi kelpaa näiden hiihtojen mikä tahansa matka 10 kilometristä aina 100 kilometriin. Kaikki vähintään kahteen eri Suomi Racer -hiihtoon osallistuneet saavat alennusten lisäksi palkinnoksi  joko START HF-luistovahan, Ultra HF-nestevoiteen tai BLIZ Motion urheilulasit.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ennakkoon sarjan sivulla www.suomi-racer.com. Lisäksi hiihtäjät ilmoittautuvat kuhunkin hiihtoon normaalisti tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Sarjaan osallistujilla tulee olla voimassa oleva Euroloppet- tai Worldloppet-passi. Euroloppet-passilla saa mm. alennuksen Vuokatti Hiihdon, Jyväskylä Ski Marathonin ja muiden Euroloppet-hiihtojen osanottomaksusta. Passin voi tilata Suomi Racer- tai Euroloppet-sivustojen kautta.
www.suomi-racer.com.

Vuokatti Hiihto 5. päivä maaliskuuta on Suomi Racerin osakilpailu.

Maratonhiihdon avoimet EM-kisat jouduttiin perumaan

Pitkien matkojen EM-hiihdot jouduttiin perumaan. Ne oli tarkoitus käydä Ruotsin toiseksi suurimman massahiihdon, Engelbrektsloppetin yhteydessä. Engelbrektsloppet onkuitenkin tarkoitus järjestää

Kisapaikka Norberg sijaitsee n 160 kilometrin päässä Tukholmasta. Kisaviikonlopun aloittaa perjantain 3 x 10 km viesti yritys- ja kaveriporukoille, lauantaina hiihdetään naisten oma 30 kilometrin Kristinaloppet, sekä 30 ja 45 km:n matkat, kaikki perinteisellä. Iloisen ja rennon hiihdon lähtö ja maali ovat Norbergin torilla.

I

Hiihdossa tarvittava Euroloppet-lisenssi sisältyy osanottomaksuun ja Euroloppet-passilla saa lisäksi alennuksen osanottomaksusta.
www.engelbrektsloppet.se
www.euroloppet.com

Engelbrekstloppet hiihdetään Ruotsissa.
Vastaa