Susanna Saapunki kuudes vuorijuoksun Maailman cupin osakilpailussa Italiassa

Lukulistalle
ClosePlease login

Susanna Saapunki sijoittui sunnuntaina erittäin kovatasoisessa ja rankassa vuorijuoksun Maailman cupin osakilpailussa kuudenneksi Malonnossa, Italiassa. Lämpötila kilpailun aikana oli jopa 32 astetta.

Matka oli 21 kilometriä ja korkeuseroa 1,1 kilometriä. Kilpailun voitti Kenian Joyce Njeru ajalla 1.39.03. Toinen oli Itävallan Andrea Mayr ja kolmas Kenian Philaries Kisang. Kaikki kolme ovat tämän vuoden MM- mitalisteja. Saapungin aika oli 1.45.48.

Saapunki sairastui aiemmin kesällä vuorijuoksun MM-kilpailuissa ja joutui kesäkuussa pitämään kahden viikon harjoitustauon.

Nyt on takana hyvää perusharjoittelua kolme viikkoa ja se mahdollisti kilpailukauden avauksen. Tilanteeseen nähden suoritus oli hyvä.

– Olen tyytyväinen tämän päivän suoritukseen ja vauhdinjakoon. Lähtökohta oli haastava harjoitustauon jälkeen eikä suorituskyky ole kuitenkaan vielä samalla tasolla kuin ennen MM-kilpailuja, Saapunki kertoi.

– Seuraavaksi juoksen Maailman cupia Ranskassa 22.heinäkuuta ja sen jälkeen keskityn harjoittelemaan Sveitsin osakilpailuun, joka juostaan 12. elokuuta.

MALONNO (ITA) 16.7.2023 Vuorijuoksun Maailman cupin osakilpailu ”Fletta Trail”

Naiset,

21 km vuorijuoksu: 1) Joyce Njeru Kenia 1.39.03, 2) Andrea Mayr Itävalta 1.39.42, 3) Philaries Kisang Kenia 1.41.10, 4) Monica Florea Romania 1.43.02, 5) Scout Adkin Britannia 1.43.22, 6) Susanna Saapunki Suomi (PudasjU) 1.45.48, 7) Lucy Murigi Kenia 1.46.24, 8) Sara Bottarelli Italia 1.46.35.

Artikkeli Susanna Saapunki kuudes vuorijuoksun Maailman cupin osakilpailussa Italiassa julkaistu alunperin sivulla Yleisurheilu.fi