Nuuksio Classic 10-vuotis juhlakilpailu 4.9.

nuuksio classic
Lukulistalle
ClosePlease login

Kymmenes Nuuksio Classic kerää polkujuoksijat Nuuksion kansallispuiston poluille syyskuun ensimmäisenä lauantaina. 72km:n Nuuksio70 Trail Ultra käynnistyy jo aamukuudelta, ja maratoonarit starttaavat klo 9:30 alkaen. Koronan vuoksi tapahtumassa on erityisjärjestelyjä, mutta niiden turvin se saadaan pidettyä melko normaalisti.

Kisan taso on tänä vuonna laaja ja korkea. Maratonilla kotimaan kärkijuoksijat ovat tavoittelemassa pisteitä viidennessä Buff Trail Tour Finland -kisassa, ja Suomen, Tanskan, Ruotsin ja Norjan karsintavoittajat ratkaisevat pohjoismaiden edustajat Golden Trail National Series -finaaliin.

Nuuksio70 Trail Ultralla puolestaan reittiennätyksen haltijat Juuso Simpanen ja Johanna Antila ovat puolustamassa voittoputkeaan kovemmassa kunnossa kuin koskaan.

Kisaa voi seurata kattavasti nettisivun ja Facebookin kautta. Tulossa on mm. livekuvaa maastosta, GPS-seuranta ja tiiviisti tilannepäivityksiä. Perjantai-iltana striimataan suosikkien haastatteluja ja muita ennakkotunnelmia. Kannustaminen on mahdollista myös reitin varrella koronaturvallisuus huomioiden.

Ohjeet maastoyleisölle

Toimitsijoita tarvitaan Nuuksio Classic talkootiimiin

Nuuksio Classicin talkootiimiin tarvitaan vielä vahvistusta. Tule mukaan mahdollistamaan hienoa kokemusta juoksijoille! Toimitsijana pääset huippuporukkaan nauttimaan kisatunnelmasta ja saat etuja ensi vuoden ilmoittautumiseen. Ilmoittaudu toimitsijaksi

 

Lue myös Himos Trail -polkujuoksu kokoaa juoksijat viikonloppuna Himokselle

Vastaa