Asics Nimbus 24

Lyhyesti

Pehmeäksi uudistunut

Kuvaus

Neutraalin askeltajan luottomalli NIMBUS on uudistettu, ja sen välipohjamateriaalina on FF Blast+-vaahto. Ylellisen pehmeä vaimennus ja luonteva tuntuma alustaan tekevät juoksemisesta helppoa.

KANTAOSA on pehmustettu runsaasti ja se tukee kantapäätä hienosti. Päällinen on joustavaa ja todella hengittävää. Kaltevalla alustalla päälliseen saattaa kaivata lisää tukevuutta. Erikoisesti uudistettu iltti on poikkeuksellisen joustava ja ohuudestaan johtuen nauhat saattavat painaa nilkkaa, tämä on toki yksilöllistä.

UUSI VÄLIPOHJAMATERIAALI antaa Nimbukseen modernin vaimennuksen. Pehmeä ja ylellinen vaimennus sopii loistavasti pitkien lenkkien taivaltamiseen ja kimmoisuuskin on riittävää nautinnolliseen perusharjoitteluun. Notkeus ja selvästi eläväisempi juostavuus ovat positiivisia uudistuksia.

ULKONÄÖLTÄÄN Asics Nimbus 24 on laadukkaasti viimeistelty ja huoliteltu tuote, jossa on premium-kengän tuntua. Aktiivijuoksijan kenkävalikoimassa se sopii rauhallisimpien treenien kengäksi, ja runsasta vaimennusta arvostavalle vaikkapa maratonkengäksi

Asics Nimbus 24

Juoksukengät 2022 -Asics Nimbus 24M

  • Paino 304 g (M: US 10)
  • Droppi 10 mm
  • Hinta 180 €

+Plussat

  • miellyttävän pehmeä ja runsas vaimennus
  • juoksutuntuma, notkeus

– Miinukset

  • ohut ja venyvä iltti ei välttämättä sovi kaikille

 

Lue koko kenkätesti:

Juoksukengät 2022 – 11 kenkää testissä!

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Harjoituskenkä

Merkki

Asics

Tuki / Ohjaus

Neutraali

Välineryhmä

Kengät