Coros Pace 3

Lyhyesti

Huokea tehopakkaus.

Kuvaus

PACE 3 on kiinalaisbrändi Corosin malliston edullisin kello juoksuun ja muuhun liikuntaan. Coros on satsannut onnistuneesti käytettävyyteen. Liittäminen sovellukseen, kellotaulun vaihtaminen ja muut säädöt hoituvat helposti. Harmi kyllä suomea ei kielivalikoimasta löydy.

Pace 3:n erikoisuus on muokattavuus. Kellon voi mukauttaa näppärästi joko vasempaan tai oikeaan käteen. Näyttö kääntyy siis tarvittaessa ylösalaisin, jolloin nappulat saa haluamalleen puolelle. Rannekkeen voi kääntää toisin päin, joten kello on muokattavissa vasen- ja oikeakätiselle. Miksei mikään kellovalmistaja ole keksinyt tätä aiemmin?

ULKONÄÖLTÄÄN Pace 3 on asiallisen sporttinen, ja yleisvaikutelma on siro ja kevyt. Kelloa ohjataan varsin hätäisesti reagoivalla kosketusnäytöllä ja kahdella nappulalla, joista toinen on rullapainike. Rulla on muuten mainio, mutta se ottaa usein harmillisia virhepyöräytyksiä takin hihoista. Plussaa tulee kuuluvista start/stop-äänistä sekä voimakkaasta värinähälytyksestä.

Ydintoiminnot sujuvat moitteetta. GPS-mittaus ja rannesykemittaus olivat linjassa monin verroin kalliimman verrokkikellon kanssa. Valmistaja lupaa 15–38 tuntia yhtämittaista akunkestoa, riippuen mikä GPS:n tarkkuus on valittuna.

KELLOON voi tallentaa musiikkia monien Garminin mallien tavoin. Vastaavaa ominaisuutta ei suomalaisbrändeiltä löydy. Reitin synkronointi kelloon toimii kätevämmin kuin kilpailijoilla. Navigointi on aavistuksen kömpelöä, sillä kello ei esimerkiksi ilmoita risteyksissä käännöksistä.

Pace 3 sisältää nykykuluttajan odottamia harjoittelu- ja palautumisominaisuuksia. Se on pätevä kokonaisuus, joka täyttää kevyen, helppokäyttöisen ja hinta-laatusuhteeltaan hyvän juoksukellon vaatimukset. 

Coros Pace 3

  • Rungon halkaisija 42 mm
  • Paino 39 g (silikonirannekkeella)
  • Hinta 249 €

+ Plussat

  • toimivat GPS- ja sykemittaus, helppo käyttää sovelluksen kanssa, muokattavuus ranteeseen, musiikin tallennus, hinta-laatusuhde

− Miinukset

  • turhan herkkä rullapainike, liian siro paksuun ranteeseen?

Lue myös:

Garmin Forerunner 255 – opastava maksukello

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Älykellot

Merkki

Coros

Välineryhmä

Älykäs harjoittelu