Haglöfs L.I.M ZT

Lyhyesti

Kerroksilla huipulle.

Kuvaus

HAGLÖFS L.I.M ZT -sarjan kuori-, väli- ja aluskerrokset ja housut on suunniteltu pitkäkestoiseen talviurheiluun hyvin vaativissa oloissa.

Hengittävästä ja joustavasta GORE-TEX PRO Shell -materiaalista valmistetut takit ovat erittäin kestäviä. Ne sopivat välikerroksineen esimerkiksi haastaville tunturi- ja vuorivaelluksille, pitkille arktisille hiihtovaelluksille, vapaalaskuun ja vuorikiipeilyyn.

Kerrospukeutuminen on viety huippuunsa aluspaidan, kahden välikerroksen ja kuoritakkien yhdistelmillä.

L.I.M ZT Base -aluspaita on tehty kevyestä, verkkokudosmaisesta teknisestä fleeceneuleesta. Neppareilla alas asti aukeava Sync 2 Mid -välitakki on todellinen monitoimivaate. Se on lämmin, mutta siirtää hyvin kosteutta. Äärioloissa sen ja kuoritakin väliin voi pukea vielä kolmanneksi sisäkerrokseksi hupullisen Sync 1 Mid Hoodin.

Kokeilimme kerroksia mm. retkihiihdossa kovassa viimassa ja pakkasessa. Kokonaisuuden lämpimyyttä oli helppo säädellä hyvin laajalla skaalalla. Jos kuoritakin alla on yksi kerros, hiihtovaelluksella voi liikkua varsin reippaasti.

Toisena kerroksena Sync 2 Mid tarjoaa huomattavasti lisää lämpimyyttä, mutta hengittää hyvin ja siirtää kosteutta. Yleisvaikutelmana oli, että kosteutta tiivistyi varsin vähän uloimman kerroksen sisäpintaan.

Kolmannen, hupullisen kerroksen turvin selviää myös todella vaativissa oloissa lumimyrskyä myöten.

Kuoritakkeja on kaksi, Trek GTX Pro vaellushiihtoon ja vaeltamiseen sekä Mountain GTX Pro vuorikiipeilyyn, vapaalaskuun ja lumilautailuun. Niitä täydentävät kestävät ja vedenpitävät Shell GTX Pro -housut.

  • Haglöfs L.I.M ZT Base -aluspaita 129 €
  • Sync 2 Mid -välitakki/paita 169 €
  • Sync 1 Mid -huppari 189 €
  • Trek GTX Pro -kuoritakki 699 
  • Mountain GTX Pro -kuoritakki 749 €
  • Shell GTX Pro -kuorihousut 499 €
  • HAGLOFS.COM

Asujen kehittämiseen ovat osallistuneet tutkimusmatkailijat, vuoristo-oppaat ja tuotetestaajat, ja suunnittelussa on hyödynnetty Grönlannin sääoloja.

 

Lue myös:

Bjørn Dæhlie Challenge

Hiihto 1/2023

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Hiihtoasut

Merkki

Haglöfs

Välineryhmä

Hiihto