Polar Vantage 3

Lyhyesti

Kehon tarkkailuun.

Kuvaus

Polarin lippulaivamalli Vantagesta julkaistiin viime vuoden lopussa V3-versio. Alumiinirunkoinen ja halkaisijaltaan 47-millinen Polar Vantage 3 on muutaman gramman painavampi ja 1,5 mm paksumpi kuin edeltävä versio. Kirkas, reunoiltaan kaareva ja hyvin kosketukseen reagoiva Amoled-näyttö viimeistelee simppelin tyylikkään ulkoasun.

Valmistajan mukaan Vantage V3 mittaa kehosta enemmän dataa kuin koskaan aiemmin, ja yhtiö aikoo hyödyntää Polar Elixir -nimistä biomittausteknologiaansa myös tulevissa tuotteissaan. Uusi kello mittaa muun muassa happisaturaatiota ja kehon lämpötilaa nukkuessasi.

UUDELLA VANTAGELLA voi ottaa myös EKG-sydänfilmin. Kellon Testit-valikosta löytyvä 30 sekuntia kestävä EKG-testi on helppokäyttöinen, ja usein toistettuna Polar Flow -sovellus hyödyntää tuloksia arvioidessaan käyttäjän kehon tilaa ja hyvinvointia. Recovery Pro -ominaisuus tarjoaa tietoja palautumisesta ja harjoitteluvalmiudesta.

Rannesykemittaus on valmistajan mukaan aiempaa tarkempi. Testijuoksut vahvistivat, että lupaukselle on myös katetta. Myös kaksitaajuus-GPS tuotti verrokkiin nähden aivan oikeita etäisyyslukemia. Karttapalvelu Komootiin yhdistämällä Vantage V3:een voi myös tuoda itse suunniteltuja reittejä, ja kellon 32 gigatavun sisäinen muisti mahdollistaa suurtenkin kartta-alueiden tallennuksen kelloon.

AKUNKESTO on parantunut edellisestä versiosta. Treeniaikaa on GPS:llä ja rannesykemittauksen kanssa jopa 53 tuntia (Vantage V2, 40 h) ja virransäästötilassa jopa 140 tuntia (Vantage V2, 100 h).

Täysmustan lisäksi tarjolla ovat myös hopeanvärisellä rungolla varustetut mallit, joissa rannekkeet ovat sinivalkoiset ja oranssivalkoiset. Tyylin vaihtelukin on helpottunut, sillä uuteen Vantage V3 -versioon voi kiinnittää 22-millisiä rannekkeita ilman erillistä adapteria.

Polar Vantage 3

  • Rungon halkaisija 47 mm
  • Paino 56 g
  • Hinta 599 €, Polar H10 -sykesensorin kanssa 649 €
  • POLAR.COM 

+ Plussat

  • kirkas näyttö
  • kattavat ominaisuudet hyvinvoinnin seurantaan
  • rannesykemittaus

− Miinukset

  • painikkeiden epäselvä käyttötuntuma

 

Lue myös:

Garmin Fenix ja Epix

TEKSTI PENA REKIRANTA KUVA POLAR 

 

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Älykellot

Merkki

Polar

Välineryhmä

Älykäs harjoittelu