Salomon Ultra Glide

Lyhyesti

Pitkille matkoille

Kuvaus

Salomon Ultra Glide on mukava ja mutkaton polkujuoksuharrastajan kenkä. Tuntuma alustaan on varsin paksun välipohjan takia aavistuksen etäinen. Lenkkarimainen Ultra Glide rullaa taipuisan etuosan ansiosta kivasti kannalta päkiälle. Tuhdisti vaimennettu kenkä osoittautui monikäyttöiseksi, sillä siirtymät hiekka- ja asvalttiteillä sujuvat hyvinkin miellyttäväksi.

Pohjanappulat ovat varsin matalia, ja niiden pito eri olosuhteissa arvioitiin hyväksi ja märällä kalliolla kohtalaiseksi. Perusolosuhteissa pito riittää pitkälle, mutta mutaisempaan maastoon kaipaisi korkeampaa nappulaa. Harvaan sijoitetut nappulat pysyvät puhtaana moskasta.

Päällisen ympärillä on varsin korkealle nouseva vedenpitävä reuna, ja etuosassa on pätevä suoja varpaille. Välipohja suojaa varsin hyvin teräviltä kiviltä.

Istuvuus on mukava, ja Ultra Glidea pitää jalassaan mielellään pitkiäkin aikoja. Pehmeä iltti suojaa hyvin nauhojen paineelta. Pikanauhoituksen nauhatasku jää harmillisesti nauhojen alle – tämä aiheuttaa kengän pukemiseen lisänäpräämistä.

Ultra Glide sopii parhaiten helpohkon maaston treenikengäksi tai vaikkapa pitkien polkukisojen taivaltamiseen.

Salomon Ultra Glide

Salomon ultra glide polkujuoksukenkä
Ultra Glide W

 

  • Paino 301 g (M: US10)
  • Droppi 6 mm
  • Hinta 140 €
+ Plussat
  • mukavuus, toimii monilla alustoilla, istuvuus
− Miinukset
  • iltin nauhatasku hankaloittaa pukemista, koviin vauhteihin liian etäinen alustatuntuma

Lue myös Inov-8 Trailfly Ultra G300 Max

Lisätiedot
Käyttötarkoitus

Harjoituskenkä, Polkujuoksu

Merkki

Salomon

Tuki / Ohjaus

Neutraali

Välineryhmä

Kengät