Anne Kyllönen yllätti itsensä iloisesti Vuokatin Aateli Racessa

Lukulistalle
ClosePlease login

Anne Kyllöselle Vuokatin Aateli Race oli ilahduttavan ehjä kokonaisuus, josta hän uskoo saavansa hyvän harjoitusvaikutuksen. Kesävire yllätti hänet itsensä, sillä hän aloitti parin kuukauden lepojakson jälkeen harjoittelun vasta kesäkuun alkupuolella.

– Kävin ihan muutamia satunnaisia lenkkejä, mutta kaikki tehot olivat nollassa. Kun aloittelin kesäkuun alkupuolella harjoittelua, ajattelin ekan kahden viikon aikana, että mitähän tästä tulee. Huomasin kuitenkin, että harjoittelu alkoi purra tosi hyvin.

–  Olen yllättynyt, että tekeminen on näin hyvää tässä vaiheessa. Harjoittelua on kuitenkin vasta muutamia viikkoja takana.

Oliko vaikeaa pitää kaksi kuukautta lepoa?

– Itse asiassa ei ollut. Ajattelin, että olisi vaikeampaa. Huomasin, että elimistö oli todella väsynyt. Joka viikko tuli tavallaan lisää merkkejä siitä, että palautuminen on käynnissä. Ymmärsin, kuinka kokonaisvaltaisesti keho ja mieli olivat väsyneet.

Kyllöselle harjoituskausi on monien A-maajoukkuevuosien jälkeen erilainen, sillä hän harjoittelee sekä B-maajoukkueen että Ski Team Mäenpään kanssa.

– Haluan pärjätä myös pitkillä matkoilla, se on minulle uusi haaste. Uskon, että se tuo minulle paljon hyvää harjoitteluuni muutenkin. Heinäkuun lopussa lähden heidän kanssaan Idreen ja elo-syyskuussa Livignoon, Kyllönen kertoo tulevista kuvioistaan Ski Team Mäenpään kanssa.

Tiiviin leirityksen lisäksi Kyllönen on ratkaissut valmennuskuvionsa niin, että vastaa harjoittelustaan ”pääsääntöisesti itse”.

– Lisäksi Kihun puolesta on tukea, Jyväskylässä asuva Kyllönen sanoo.

Kuinka innostavalta nämä uudet tuulet tuntuvat?

– Olen ihan superinnoissani. Kaikki palaset loksahtivat kohdilleen, mikä toi tosi paljon energiaa ja hyvän mielen.

 

Vuokatin Aateli Race -seurannan tarjoaa Swix. Tutustu Swix -tuotteisiin täällä: www.swixsport.com

Vastaa