Shortsit – mukavuutta kesätreeneihin

shortsit Craft ADV Explore Tech
Craft ADV Explore Tech -shortsit
Lukulistalle

5 x shortsit esittelyssä:

1. Craft ADV Explore Tech

Craft ADV Explore Tech -shortsit on valmistettu 4 suuntaan joustavasta kankaasta. vettähylkivät, sisäpinnalta miellyttävän pehmeät shortsit soveltuvat monenlaiseen kesätreeniin ja ulkoiluun. Mukavissa, väljissä ulkoilushortseissa on säädettävä vyötärö, vyölenkit, neppari ja peräti viisi kunnon vetoketjutaskua, mistä iso plussa.

+

Craft PRO Hypervent SS Tee -paita on kevyt ammattitason juoksupaita, joka hengittää ja viilentää. Teipatut saumat vähentävät hankausta.

  • 45 €.

 

2. Maloja ZyprianM. Mountain 

shortsit Maloja ZyprianM. Mountain

Maloja ZyprianM. Mountain -shortsit ovat kevyet, joustavat, hengittävät ja nopeasti kuivuvat multisportshortsit. Materiaalista 85 % on kierrätettyä polyesteriä. Niissä on elastinen vyötärö ja tilavat taskut, ja ne on kätevä pakata mukaan pieneen tilaan pitkällekin reissulle.

+

Maloja UlmsM. -paidassa on käytetty nopeasti kuivuvaa hamppumateriaalia (15 %) ja kierrätettyä polyesteriä.

  • 57 €.

 

3. North Outdoor All day 250 

shortsit

North Outdoor All day 250 -merinofleeceshortsit ovat joustavat, pehmeät ja melko lämpimät ”jokapaikanshortsit”. Ne ilahduttavat merinovillan ystäviä, sillä niiden materiaalista 95 % on eettistä, mulesing-vapaata merinovillaa. Kaksi vetoketjutaskua ja vyötärön kujallinen nauhakiristys lisäävät käyttömukavuutta.

  • 109,95 €
  • northoutdoor.com

 

4. Kari Traa Voss Hiking -shortsit

shortsit

shortsit

Kari Traa Voss Hiking -shortsit sopivat vaikkapa vaellukselle, polkujuoksuun tai rullahiihtolenkille. Joustavassa vyötärössä sekä vyölenkit, tarrasäätö, hakanen että nappi! Kolmesta vetoketjutaskusta yksi on reidessä. Reisien sivuilla on 21 cm:n pituiset vetoketjulliset tuuletusaukot. Ekosertifioidussa materiaalissa on fluoriton vedenpitävyyskäsittely ja 40+ UPF -aurinkosuoja.

 

5. Halti Pallas Lite X-stretch

shortsit

Halti Pallas Lite X-stretch -shortsihame on kevyempi versio suosituista Pallas-hameesta. Quick Dry-materiaaliin on yhdistetty joustavaa kangasta hameen takaosassa, ja alla on ohuet shortsit. Sopii hyvin sekä retkeilyyn, kesäliikuntaan että kaupunkikäyttöön. Joustavavyötäröisessä shortsihameessa on käytetty tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia.

 

Lue myös:

Juoksureput testissä 2022 – juoksuretken juhdat osa 2

Hiihto 3/2022

Vastaa