Haglöfs Restored – uusi elämä laadukkaalle vaatteelle

Haglöfs restored
Lukulistalle
ClosePlease login

HAGLÖFS RESTORED on lokakuussa myyntiin tuleva uudentyyppinen Second hand -mallisto. Ideana on kierrättää ja korjata hyvälaatuisia Haglöfsin käytettyjä, asiakaspalautettuja tai muuten valmistusprosessissa ylijääneitä vaatteita.

Ne saavat uuden elämän, ja samalla säästyy raaka-aineita, vettä ja energiaa sekä syntyy vähemmän jätettä ja hiilidioksidipäästöjä.

MALLISTON TUOTTEET eivät ole ”kirpputoritasoisia” käytettyjä vaatteita, vaan hyvälaatuisia ja ehjiä tuotteita. Haglöfs tekee yhteistyötä The Renewal Workshop -yhtiön kanssa. Se on maailman johtavia uudentyyppisiä, kestävää kiertotaloutta edistäviä yhtiötä.

Se on kehittänyt prosessin, jossa vaate- ja tekstiilibrändien käytetyt ja ylijäämäerät pystytään lajittelemaan, puhdistamaan, korjaamaan ja varastoimaan.

JOHTAVANA AJATUKSENA on, että vaatteet tehtäisiin jo suunnittelu- ja valmistusvaiheessa niin hyviksi ja kestäviksi, että niitä voidaan kierrättää.

– Tehtaallamme käyneet brändien vaatesuunnittelijat ovat kiitelleet, että he täällä näkevät, mitä pystyisivät tekemään toisin ja paremmin, jotta vaatteet kestäisivät pidempään ja niitä voisi vielä kierrättääkin, sanoi The Renewal Workshopin perustaja Jeff Denby esitellessään yhtiön Amsterdamin tehtaan toimintaa toimittajille virtuaali-infon välityksellä.

Kuluttajat, jotka haluavat antaa vanhalle ja/tai käyttämättömälle Haglöfsin vaatteelle uuden elämän, voivat viedä sen Haglöfsin omiin tai merkkiä myyviin myyntipisteisiin. Uutta Haglöfs Restored -mallistoa myydään lokakuun 5. päivänä avautuvassa verkkokaupassa.

HAGLOFSRESTORED.COM

 

Vastaa