Saucony Run Club innostaa juoksemaan

Lukulistalle
ClosePlease login

Oletko vasta aloittamassa juoksuharrastusta ja kaipaisit harjoitteluusi säännöllisyyttä ja kehittäviä harjoitteita? Oletko jo kokeneempi juoksija ja haluat mitata tuloskuntosi kilpailuissa?

Saucony Run Club on juoksukoulu, joka on suunnattu kaikille juoksijoille, tasosta tai iästä riippumatta. Tavoitteenamme on kehittää juoksijoita riippumatta siitä, missä he asuvat tai millä tasolla he juoksevat. Me Sauconylla haluamme olla mukana terveiden elämäntapojen opettelussa ja juoksevan yhteisön luomisessa. Kannustamme ihmisiä juoksuharrastuksen aloittamisessa — ja kuten aina ennenkin, kokonaan ilmaiseksi!

Liittyessäsi mukaan juoksukouluun saat käyttöösi koko vuoden kestävän harjoitusohjelman. Ohjelmissa on kolme eri tasoa, joista voit valita itsellesi sopivan. Ensimmäisessä ryhmässä harjoituksia on 3–4 kertaa viikossa, toisessa ryhmässä 4–5 ja kolmannessa 5–6.

Voit vaihtaa ryhmää myös huoletta ja tehdä harjoituksiasi omien aikataulujesi mukaisesti. Instagram-tilillä @sauconysuomi julkaistaan myös harjoitusvinkkejä ja viikon pääharjoitukset käydään tarkemmin läpi.

Saucony tekee juoksukoulussa yhteistyötä Juoksija-lehden kanssa, mikä näkyy Helsingissä ja Turussa järjestettävissä Juoksuringin yhteisharjoituksissa.

– Kovemmat laatuharjoitukset on mukava tehdä ryhmässä, jossa kaikki kannustavat toisiaan parempiin suorituksiin, Juoksuringin valmentaja Venla Paunonen kehuu yhteistreenien tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä.

– Yhteistreeneissä on ollut mukava ja innostava tunnelma, ja on ollut mahtava harjoitella yhdessä toisten kanssa sekä tutustua uusiin ihmisiin. Harjoituksiin on osallistunut niin juoksuharrastuksen alkutaipaleella olevia kuin myös kokeneempiakin juoksijoita, Paunonen kertoo.

Liittymällä juoksukouluun saat käyttöösi myös kaikki vanhat viikko-ohjelmat, joten voit aloittaa harjoittelun omatoimisesti milloin tahansa. Sauconyn sosiaalisen median kanavilla julkaistaan myös viikoittain lyhyt yhteenveto tulevan viikon pääharjoituksista.

Lähde mukaan ja aloita juoksuharrastus!

Ville Lampinen
Saucony Run Club

Johanna Sällinen vetää Juoksuringin harjoituksia Turussa.
Vastaa