SM-viestit: Lempäälän Kisa, Lahden Ahkera, Turun Urheiluliitto ja Espoon Tapiot kestoviestien voittoseuroja

Lukulistalle
ClosePlease login

Viestijuoksun ja -kävelyn Suomen mestaruuksista kilpailtiin Jyväskylässä 10.-11. syyskuuta. Aikuisten kestävyyslajeina olivat ensimmäisenä päivänä miesten ja naisten 4000 metrin viestit (osuudet 1200, 400, 800 ja 1600 metriä) sekä toisena kilpailupäivänä 4 x 1500 metrin sekaviesti, jossa joukkueessa on kaksi miestä ja kaksi naista.

Nämä kilpailumuodot olivat käytössä nyt kolmatta vuotta. Uusien lajien Suomen ennätysten tekeminen on luonnollisesti helpompaa kuin perinteisissä, vuosikymmeniä kilpailluissa lajeissa.

Lempäälän Kisa Yleisurheilun voitti miesten tasaisen 4000 metrin viestin ajalla 9.55,43 Jyväskylässä lauantaina alkaneissa viestinjuoksun SM-kisoissa. Mestaruus heltisi joukkueella Aleksi Kivelä, Joona Sointu, Leevi Keronen ja Santtu Heikkinen.

Naisten 4000 metrin viestin vei Lahden Ahkeran Suomen ennätyksellä 11.17,85, jolla joukkue murskasi entisen ennätyksen 15 sekunnilla. Joukkueessa juoksivat Emilia Jousimaa, Veera Perälä, Helmi Vuorimaa ja Ilona Mononen.

Miesten 4000 metrin viestin päättäneelle 1600 metrin osuudella peräti viisi joukkuetta taisteli mitaleista, ja lopulliset sijoitukset ratkesivat vasta viimeisillä kymmenillä metreillä.

Lempäälän Kisan Yleisurheilu nousi voittoon Santtu Heikkisen kirillä ja taistelutahdolla, joita hän on keskimatkoilla väläytellyt pitkin kesää.

– Oltiin pyöritelty erilaisia juoksujärjestyksiä ja päädyttiin lopulta siihen, että Aleksi Kivelä aloittaa ja minä olen ankkurina. Olisi voitu juosta myös toisinpäin, Heikkinen kertaili.

– Tavoite oli, että Aleksi pyrkii tulemaan avausosuudelta kärjessä vaihtoon ja Joona ja Leevi sinnittelevät porukan mukana niin, että minä pääsisin lähtemään mahdollisimman hyvään asetelmaan ankkurina.

Heikkinen oli koko lailla varma voitosta, kun ankkuriosuus alkoi.

– Kun sain kapulan niin, ettei hirveästi ollut kärki karussa, minulla oli luotto siihen, että voitto tulee Lempäälään. Olin viikko sitten elämäni parhaassa kunnossa. Nyt juoksu tuntui helpolta, kun menin kärkeen ennen viimeistä kierosta. Jätin viimeisen vaihteen loppusuoralla, kun tiesin olevan siinä ankkureista vahvin, Heikkinen totesi.

4000 metrin viestin päätöskierrokselle mentiin Santtu Heikkisen johdolla.

Ranta: Hyvältä näyttää tulevaisuus viesteissä

Lempäälän Kisa Yleisurheilun juoksuvalmentaja Veli-Matti Ranta tiesi joukkueensa taistelevan kärkisijoista, mutta epävarmuustekijöitäkin oli ilmassa.

– Leevi Keronen juoksi kauden ensimmäisen kilpailunsa Yhdysvalloissa vietetyn opiskeluvuoden päälle, mutta kaksi kierrosta menee vanhasta muistista. Joona Sointu on estejuoksun SM-mitalisti 22-vuotisten sarjassa, mutta monipuolisena juoksijana häneltä sujui 400 metriäkin.

– Kaikki juoksijamme ovat muuten syntyneet 2000-luvulla, joten hyvältä näyttää tulevaisuus viesteissä, Ranta kertoi tyytyväisenä.

Lempäälän Kisan juoksijoiden osuusajat olivat 3.01,4, 50,7, 1.59,4 ja 4.04,2.

Lempäälän Kisan voittoaika 9.55,43 jää nelisen sekuntia lajin SE-ajasta. Hopealle nousi Mika Kotirannan vahvan kirin ansiosta Joensuun Kataja ajalla 9.55,98 ja pronssille Eero Salevan ankkuroima viime vuoden mestari HKV ajalla 9.56,48.

Muut vahvat ankkurit Ossi Kekki Lahden Ahkerasta ja JKU:n Eemil Helander joutuivat taipumaan lopussa neljänneksi ja viidenneksi.

Lahden Ahkeran voiton ja SE:n sinetöi Ilona Mononen.

Lahden Ahkeralle Suomen ennätys

Kisapäivän Suomen ennätyksestä vastasi Lahden Ahkeran naiset 4000 metrin viestissä. Voittoaika 11.17,85 murskasi seuran nimissä olleen entisen ennätyksen 15 sekunnilla.

Ahkeran juoksujärjestys oli aloitusosuuden 1200 metriä juossut Jousimaa,  Perälä 400 metrillä, Vuorimaa 800 metrillä ja ankkuriosuuden 1600 metriä juossut Mononen. Kilpailu mestaruudesta ratkesi Monosen ankkuriosuudella, jossa hän otti ensin kiinni hieman karussa olleen Turun Urheiluliiton Janica Rauman.

– Emme miettineet aikaa etukäteen, se vaan tuli voiton myötä. Kolme vuotta se on ollut jo Lahden Ahkeran nimissä, Mononen kertoi.

– Itselleni tämä oli fiilistelyjuoksu. Mukava juosta joukkueen kanssa, jossa on hyvä ryhmähenki

Lahden Ahkeran SE-nelikko Ilona Mononen, Veera Perälä, Emilia Jousimaa ja Helmi Vuorimaa.

Vuorimaa: Todella hieno kisa

Vuorimaa kehui uutta ja aikoinaan paljon keskusteluakin aiheuttanutta viestimuotoa ja myös joukkueensa monipuolisuutta.

– Tämä on todella hieno kisa. Meidän joukkueellamme olisi voinut olla toisenlainenkin juoksujärjestys, mutta Ilonalle tuli tietysti luonnostaan pitkä osuus.

Lahden aloittajalle Emilia Jousimaalle SM-viestit olivat uusi kokemus, sillä hän juoksi ensimmäistä vuottaan Lahden Ahkeran väreissä.

Lahden Ahkeran juoksijoiden osuusajat olivat 3.28,0, 56,9, 2.09,3 ja 4.43,8.

Hopealle juoksi ajalla 11.21,92 viime vuoden tapaan Turun Urheiluliitto joukkueella Lotta-Maria Maine, Olivia Heino, Viola Westling, joka nosti osuudellaan (osuusaika 2.06,7) seuransa pieneen johtoon ja ankkurina Janica Rauma.

Pronssijoukkue JKU joutui taipumaan kärkijoukkueille jo 20 sekuntia.

Ankkuri Viola Westling (vas.), Tuure Haapanen, Lotta-Maria Maine ja aloitusosuuden juossut Eero Heinonen riemuitsivat 4×1500 m viestimestaruudesta.

Suomen ennätys bonuksena TuUL:n mestaruudesta 4×1500 metrin sekaviestissä

Turun Urheiluliitto jatkoi vahvoja kestävyysjuoksuperinteitään viemällä 4×1500 metrin sekaviestin mestaruuden. Voittoaika 16.43,32 on myös uusi Suomen ennätys. Entinen SE oli Lahden Ahkeran viime vuonna juoksema voittotulos 16.53,48.

Hopealle juoksi Turulle kovan vastuksen antanut Lahden Ahkera ajalla 16.47,18 ja pronssille HKV lukemin 17.19,56.

Turkulaisten juoksu alkoi lupaavasti, kun Eero Heinonen juoksi ensimmäisen osuuden vahvasti aikaan 3.55 ja sai tehtyä pienen eron muihin joukkueisiin.

– Suunnitelmani oli seurata juoksun kehittymistä alkumatkasta peesiä hyödyntäen ja tehdä oma ratkaisuni 600–300 metriä ennen vaihtoa, Heinonen kertoi.

Toisella osuudella Lotta-Maria Maine piti varman johdon ja kasvattikin sitä lopussa, vaikka Ahkeran Emilia Jousimaa kävi matkalla lähes kantapäillä.

– Jännittää niin paljon, etten pysty juoksuani vielä kommentoimaan, Maine totesi viestin vielä ollessa kesken ja riensi radan reunalle kannustamaan joukkueensa muita juoksijoita.

– Tasaisen kova veto oli kuitenkin tavoitteena ja se onnistui nyt, Maine sai sentään kerrottua.

Haapanen ei halunnut hyytyä

Kolmatta osuutta kiidättäneellä Tuure Haapasella oli selkeä tavoite omalle osuudelleen.

– Ainoa tapa meille hävitä tämä viesti olisi ollut, että minä olisin hyytynyt pahasti omalla osuudellani. Tiesimme, että meillä on vahva ankkuri Viola Westling. Mutta takamatkaa hänkään ei olisi sietänyt Lahden Ahkeran Ilona Monoselle. Varma kova veto ja johdon turvaaminen oli tavoitteenani, Haapanen kertasi juoksuaan.

Westling pääsi ankkuriosuudelleen noin 30 metrin johdossa ennen Monosta. Mononen kuroi eron kiinni 600 metriä ennen maalia, mutta Westlingin loppuveto oli jälleen vahva ja hän kruunasi joukkueelleen mestaruuden lopulta varsin selvällä erolla Lahden Ahkeraan.

– Kuulin matkalla, että johtoni kaventuu. Mutten ollut huolissani, koska tiesin matkavauhdin olevan vielä rauhallista. Minulla oli myös itsevarmuutta omaan vetooni ja varaa vielä lopussa. Halusin kovasti tuoda mestaruuden joukkueelleni ja 200 metriä ennen maalia huomasin ilokseni sen myös toteutuvan, Westling kertoi.

Epäviralliset osuusajat olivat Maineelle, Haapaselle ja Westlingille 4.25, 3.56 ja 4.25. Suomen ennätystä kvartetti ei kertonut sen kummemmin haaveilleensa, se tuli voiton myöstä ylimääräisenä bonuksena.

– Turku on kestävyysjuoksukaupunki. Ensi vuonna Turussa kotikisoissamme laitamme sitten kovemmat SE-lukemat pöytään, Haapanen lupasi.

Jaakko Määttänen (vas.), Jere Niemi ja Joni Hava veivät Espoon Tapiot kävelyviestin mestaruuteen.

Kävelyviestit Espoon Tapioiden komennossa

Espoon Tapiot voitti miesten ja naisten 3 x 3000 metrin kilpakävelyviestit Jyväskylän SM-viesteissä sunnuntaina. Miesten joukkue kuorrutti neljännen perättäisen mestaruutensa Suomen ennätyksellä 36.37,46. Edellinen SE oli Espoon Tapioiden viime vuoden vastaavassa kilpailussa kävelemä 37.10,19.

Vuosi sitten espoolaisseuran trio käveli mestaruuden ja SE:n kokoonpanolla Joni Hava, Sajan Irincheev ja Jere Niemi. Nyt Irincheev oli poissa ja hänen tilallaan käveli Jaakko Määttänen. Niemi ehti kahden SM-viestikisan välissä jo lopettaa uransa ja aloittaa sen uudelleen.

­– Olin jo oikeastaan jo lopettanut urheilu-urani viime vuoteen, mutta kesän alussa tuli ilmoitus, että syksyllä mahdollisesti tarvitaan viestiin mukaan, joten tein paluun lajin pariin. Mukava, että se kantoi tällä tavalla hedelmää, Niemi hymyili.

Hava: Jätkät petasivat  tämän niin hyvin, etten voinut enää munata

Suomen ennätys oli kolmikon tavoite alusta pitäen ja sovittu vauhdinjako toimi.

– Jere tuli avausosuudelta käytännössä siihen aikaan vaihtoon, mitä ajateltiin. Minun piti lähteä sellaista neljän minuutin vauhtia liikkeelle, mutta eka kierros oli vähän kovempaa, sitten rauhoitin vauhtia vähäksi aikaa, ja pystyin sitten painamaan lopun kovaa. Yksi kauden parhaista kisoista, Määttänen hehkutti.

Mestaruuden ja SE:n sinetöi joukkueen ankkuriosuuden kävellyt Hava.

– Jätkät petasivat tämän niin hyvin, etten voinut enää munata. Vähän jänskätti, miten lähtee, kun tässä on ollut jo vähän aikaa lomamoodissa, mutta yllättävän hyvin se meni, Hava tuumi.

Enni Nurmi toi Espoon Tapiot mestarina maaliin.

Espoon Tapiot ylivoimainen myös naisten viestissä

Naisten 3 x 3000 metrillä Espoo Tapiot palasi mestariksi vuoden tauon jälkeen joukkueella Hele Haapaniemi, Ella Rautawaara ja Enni Nurmi. Ylivoimainen voitto heltisi ajalla 42.53,86. Laitilan Jyskeen trio Maria Antola, Jonna Voronkoff ja Venla Laiho oli toinen ajalla 48.23,80.

– Meillä oli sellainen ajatus, että katsotaan, kuinka Hele kävelee ja sen mukaan katsotaan, miten Ella menee, koska hän juoksee vielä viestin, ankkuriosuuden kävellyt Nurmi sanoi.

Aktiiviuransa jo kolme vuotta sitten päättänyt Haapaniemi käveli viestin avausosuuden sen verran hyvin, että tällä kauden loistoaikoja kävellyt Rautawaara saattoi kävellä osuutensa maltilla.

– Se oli sellainen löysä treeni, Rautawaara kuvasi menoaan.

Haapaniemi päätti aktiiviuransa syksyllä 2019 ja on sittemmin pitänyt yllä kuntoaan hiihtämällä ja lenkkeilemällä, mutta halusi auttaa seuraansa viestimestaruuteen.

­– Viesteissä pitää uhrautua. Olen tänä vuonna tehnyt Ennin kanssa varmaan 10 kävelytreeniä, mutta en tietenkään Ennin vauhdissa, eli kävelytreenejä on kolmeen vuoteen ollut saman verran kuin ennen viikkoon, Haapaniemi tuumi.

Espoon Tapioiden naisten joukkue: Hele Haapaniemi, Ella Rautawaara ja Enni Nurmi.

 

JYVÄSKYLÄ 10.-11.9.2022 Viestinjuoksun SM-kilpailut, 1.päivä

Miehet,

4×100 m: 1) JKU 40,37 (kkk & ka-5), (Santeri Kuusiniemi, Arttu Peltola, Ilari Manninen, Viljami Kaasalainen), 2) PolvijU 41,12 (Joonas Liukkonen, Matias Ahtinen, Rasmus Lehikoinen, Santeri Örn), 3) HKV 41,44 (Matias Linkoaho, Jonatan Hyvärinen, Lassi Kaukonen, Elias Jrad), 4) IkaalU 41,51 (Samir Demnati, Eerikki Pekkola, Samuli Samuelsson, Eero Haapala), 5) SibVa 41,93 (Eljas Aalto, Joona Luotonen, Mikael Granqvist, Oliver Enqvist), 6) KankaanpSL 42,51 (ae. 42,50), (Tomi Mäkitalo, Pyry Santahuhta, Eero Hirvinen, Jasper Leppäkangas), 7) JKU II 42,62 (Julius Toivola, Konsta Alatupa, Iiro Surkka, Kristian Peltola), VU keskeytti (ae. 41,77), (Kalle Hirvi, Roope Saarinen, Tuukka Huuskola, Kristian Bäck).

4000 m viesti (1200 + 400 + 800 + 1600 m): 1) LempKi 9.55,43 (Aleksi Kivelä, Joona Sointu, Leevi Keronen, Santtu Heikkinen), 2) JoKa 9.55,98 (Samuel Auvinen, Sakari Vallius, Mikko Hirvonen, Mika Kotiranta), 3) HKV 9.56,48 (Niko Viljola, Matias Linkoaho, Elias Jrad, Eero Saleva), 4) LA 9.57,12 (Martti Siikaluoma, Lassi Kuva, Olli Ahlgren, Ossi Kekki), 5) JKU 10.01,71 (Otto Kaario, Konsta Alatupa, Jussi Eskola, Eemil Helander), 6) GamlakarlIF 10.31,06 (Väinö Venetjoki, Filiph Johansson, Aleksi Salmela, Joni Virkkala), 7) TuUL II 11.01,68 (Eetu Lindholm, Petteri Uusitalo, Wiljami Itämeri, Matti Rauma), TuUL (6:s) hylättiin (Eero Heinonen, Miki Niemensivu, Johannes Brunila, Tuure Haapanen).

M19 4×100 m: 1) TP 42,42 (Patrik Järvinen, Jere Haapalainen, Antti Sainio, Jaakko Linnus), 2) JKU 42,60 (Joonas Tikkanen, Aku Kulju, Joonas Lapinkero, Aleksi Hirvonen), 3) HKV 43,01 (Aarni Lemetti, Miki Laakso, Lassi Pihlavisto, Simeon Vorselman), 4) EspTa 43,18 (Henri Matikainen, Lassi Lehtimäki, Jonathan Sperryn, Johannes Hakala), 5) JakobstDr 43,83 (Adrian Björkgren, Oscar Grannas, Isak Höglund, Albin Söderman), 6) SibVa 43,93 (Otto Junnila, Emil Nylund, Linus Martin, Matias Tulokas), 7) LA 44,39 (ae. 44,03), (Tuukka Koskinen, Anton Mustonen, Eerik Mäkelä, Matias Salminen), 8) HIFK 44,72 (ae. 44,43), (Eetu Rantala, Andreas Kärkkäinen, Miro Heikkonen, Joonas Jäppinen).

M19 3×800 m: 1) TuUL 6.01,71 (Elmeri Kero, Pyry Laine, Sisu Moilanen), 2) JoKa 6.03,44 (Onni Huovinen, Eemeli Hirvonen, Jimi Alastalo), 3) HIFK 6.05,12 (Markus Serenius, Muhammad Ali, Ike Melnits), 4) HKV 6.06,13 (Johannes Mäkelä, Simeon Vorselman, Daniel Äikäs), 5) LA 6.11,07 (Arash Ahmad Gul, Kasper Lindeberg, Teemu Mälkiä), 6) TP 6.13,36 (Jaakko Linnus, Patrik Järvinen, Jere Haapalainen), 7) LUM 6.18,20 (Otto Ruuskanen, Lauri Nokkala, Martti Majuri).

M17 4×100 m: 1) EspTa 43,13 (Eerik Nyyssönen, Luka Veselinovic, Waltteri Koenkytö, Alex Mitchell), 2) HKV 43,86 (Lauri Kylmäpuro, Viljami Heinonen, Aapo Reinikainen, Viljami Lestinen), 3) EsboIF 43,91 (Rasmus Vuonoranta, Paul Matthelie, Jonathan Österholm, Rado Lindberg), 4) KuivasjAu 44,35 (Sampo Määttä, Konsta Rutanen, Eetu Ylikunnari, Ronni Mäntyranta), 5) LempKi 44,38 (ae. 44,32), (Miika Niemelä, Niklas Piirainen, Joona Lehtinen, Aatu Vaittinen), 6) TP 44,81 (Konsta Tynkkynen, Eelis Harjunmaa, Mikael Lahdensuo, Santeri Haapamäki), 7) BorgåAk 45,13 (Samuel Puustinen, Thomas Isaksson, Elliot Schmidt, Linus Ekholm), SeinäjSU keskeytti (ae. 45,45), (Matias Keltto, Veeti Pihlaja, Lauri Takala, Oliver Metsälä).

M17 3×800 m: 1) HKV 6.14,52 (Viljami Lestinen, Jaakko Siltala, Oliver Asikainen), 2) KU-58 6.14,83 (Tero Korpi, Santtu Heiskanen, Joona Heiskanen), 3) SeinäjSU 6.26,74 (Lauri Takala, Joni Haapamäki, Oliver Metsälä), 4) KarhKa 6.32,28 (Valtteri Partanen, Miro Naski, Eino Mannonen), 5) OP 6.32,90 (Topi Timonen, Noa Korhonen, Jussi Raudaskoski), 6) LempKi 6.35,02 (Samuel Kiviharju, Jesse Salo, Eero Ranta), 7) Korsh5 6.36,47 (Noah Sjöblom, Isak Finskas, Adam Nyholm), 8) GamlakarlIF 6.39,25 (Miro Heikkilä, Jimi Rousu, Anton Furu), 9) EsboIF 6.43,66 (Rado Lindberg, William Forsten, Paul Matthelie), 10) HämTa 6.56,64 (Joel Seppälä, Olli Seppälä, Rasmus Seppälä), JKU (3:s) hylättiin (Lassi Nalkki, Eden Buloba Benadja, Luukas Kontro).

M15 4×100 m: 1) KuivasjAu 46,17 (Otso Kylmänen, Teemu Koskela, Roope Raatikainen, Benjamin Turpeinen), 2) TuUL 46,81 (Hugo Haanpää, Niklas Tamminen, Eero Lahdenkauppi, Riku Naula), 3) LA 47,08 (ae. 45,56), (Tobias Moreno, Saku Puustinen, Touko Tarvonen, Mikael Salminen), 4) JKU 47,34 (ae. 47,31), (Konsta Vuorela, Valtteri Kinnunen, Valtteri Paksuniemi, Aleksi Lyyra), 5) IFRaseb 47,52 (ae. 47,38), (Edvin Holmberg, Danny Grönvik, Max Nyberg, Daniel Grönvik), 6) KU-58 47,98 (ae. 47,79), (Niko Tilander, Juska Torkkola, Justus Korvenpää, Vili Hahto), 7) VasaIS 47,98 (ae. 47,14), (Eeli Bengs, Samuel Berg, Theo Gullberg, Jonas Braxén), LA II hylättiin (ae. 47,64), (Oliver Koskelainen, Elias Kemppainen, Juho Taavila, Olavi Siven).

M15 4×80 m aj (76,2 cm): 1) RiihimKi 46,60 (Vilho Haaksluoto, Ville Mattila, Topi Niemi, Arttu Haaksluoto), 2) KuivasjAu 46,91 (Otso Kylmänen, Teemu Koskela, Valtteri Raatikainen, Roope Raatikainen), 3) KUYU 47,34 (Nuutti Leppänen, Ilmari Tolsa, Jesse Kaipiainen, Haiku Lassila), 4) LA 47,59 (ae. 45,52), (Touko Tarvonen, Elias Kemppainen, Juho Taavila, Saku Puustinen).

B-finaali: 1) JKU 48,20 (ae. 48,11), (Joona Viitala, Juuso Tapanila, Lauri Sinkkonen, Olli Huttunen), 2) NaantLö 48,46 (Lukas Brandt, Viljami Launonen, Eero Kaunisto, Niko Kaunisto), 3) TP 49,64 (Paavo Lahti, Leevi Ortju, Nooa Hyvärinen, Jalmari Koskinen), 4) IFRaseb 56,48 (ae. 50,38), (Jakob Holmberg, Max Nyberg, Daniel Grönvik, Edvin Holmberg).

Naiset,

4×100 m: 1) JKU 45,21 (Maija Jussila, Aino Pulkkinen, Anniina Kortetmaa, Sara Francis), 2) HIFK 45,31 (Henriikka Parpala, Viivi Lehikoinen, Nea Mattila, Nora Lindahl), 3) JoKa 46,07 (Veera Häkkinen, Silja Kempas, Kiia Paanila, Mette Baas), 4) KajKi 47,39 (Mari Heinonen, Jenna Kokkonen, Emmi Heikkinen, Annika Haverinen), 5) TP 48,38 (Venla Väliharju, Frida Hämäläinen, Nea Lento, Miia Sillman), 6) JKU II 48,91 (Kerttu Kinnunen, Laura Koivisto, Pinja Heinonen, Johanna Kulmala), 7) KaipVi 49,03 (Nelli Flyktman, Olivia Asikainen, Tessa Moisio, Sini Sanaslahti), 8) LapuanVi 49,30 (ae. 48,66), (Viivi Louko, Inka-Maria Ylitalo, Linnea Hirvelä, Nella Tuuri).

4000 m viesti (1200 + 400 + 800 + 1600 m): 1) LA 11.17,85 (SE, ent. 11.32,07 LA 2021), (Emilia Jousimaa, Veera Perälä, Helmi Vuorimaa, Ilona Mononen), 2) TuUL 11.21,92 (ka-2), (Lotta-Maria Maine, Olivia Heino, Viola Westling, Janica Rauma), 3) JKU 11.41,85 (Alisa Virtanen, Lotta Mäkinen, Heini Ikonen, Siiri Rainio), 4) HKV 11.54,05 (Moona Latvala, Laura Kolehmainen, Rauha Buchwald, Suvi Selvenius), 5) JoKa 12.00,61 (Salla Laukkanen, Mette Baas, Ilona Saastamoinen, Lotta Tarvainen), 6) TuUL II 12.05,95 (Lotta Sundqvist, Adonika Lehtonen, Amanda Virtanen, Aino Niemi), 7) KälvTa 12.26,46 (Kaisa Honkaharju, Vanessa Store, Päivi Knutar, Jenni Judin), 8) EspTa 12.27,18 (Lotta Penttinen, Viivi Patronen, Eveliina Määttänen, Emma Hakala), 9) TP 13.27,47 (Petriina Niininen, Frida Hämäläinen, Jemina Forss, Sara Kurth), LA II hylättiin (Anne Rajaniemi, Anni Hammar, Anni Korhonen, Nelli Nordlund).

N19 4×100 m: 1) TuUL 47,50 (Emma Rovasalo, Enni Virjonen, Emmi Valtonen, Ilona Ruohola), 2) SeinäjSU 47,93 (Noora Harju, Meeri Elomaa, Sofia Ylinen, Inka Metsämäki), 3) EurajVe 47,94 (Eliisa Kallio, Aada Puosi, Sofia Määttä, Linne Kallio), 4) ImatrU 48,51 (Nelli Anttonen, Meeri Riiali, Aino Venäläinen, Kiira Karttunen), 5) JoKa 48,58 (Tiia Säde, Riika Tirkkonen, Oona Kareinen, Reetta Ryynänen), 6) OP 49,33 (ae. 48,89), (Eveliina Lehtola, Laura Loponen, Siiri Hihnala, Milla Kangas), 7) JKU 49,53 (ae. 49,24), (Heidi Salminen, Amanda Kulju, Minea Vertala, Riikka Savolainen), TP hylättiin (ae. 48,68), (Anni Nurminen, Vilma Itälinna, Helmi Tarkiainen, Vilma Väliharju).

N19 3×800 m: 1) LA 7.08,27 (Sofia Rinne, Ea Vuori, Sini Rajaniemi), 2) LempKi 7.10,69 (Ella Noora Haapalehto, Emma Ranta, Nora Kytäjä), 3) IFRaseb 7.19,01 (Jill Friberg, Cassandra Nynäs, Saimi Lupala), 4) LUM 7.23,50 (Anni Berg, Saara Jantunen, Nelli Viskari), 5) BorgåAk 7.40,42 (Emelie Hägglund, Sandra Johansson, Ida Finell).

N17 4×100 m: 1) HIFK 47,92 (Maija Rantonen, Elmiina Siikala, Charlotte Kajander, Mila Heikkonen), 2) OP 48,08 (Bettina Siltala, Alisa Niemi, Minja Kurtti, Sointu Purola), 3) JKU 48,46 (Noora Salmi, Hilma Kinnunen, Siiri Kihlman, Pirkko Järvikylä), 4) HKV 48,74 (Siiri Siirtola, Terhi Vehko, Elle Ceder, Edesa Gashi), 5) KeravU 49,32 (ae. 49,20), (Sini-Minea Saarikoski, Polina Petrova, Safi Kalala, Aicha Kalala), 6) IlmajKi 50,25 (Iida Vainionpää, Veera Ketonen, Sanja Mäenpää, Susanna Kivioja), 7) EspTa 50,34 (ae. 49,93), (Kia Suni, Matilda Helminen, Elli Rantala, Martta Valtonen), TP hylättiin (ae. 48,34), (Iida Kastarinen, Iida Kujanpää, Anni Kantola, Kristiina Tamski).

N17 3×800 m: 1) HKV 6.56,49 (Säde Laitinen, Venla Virrantuomi, Elle Ceder), 2) JKU 7.15,51 (Melina Vertala, Helmi Karkiainen, Olivia Puranen), 3) Loimaan Leisku 7.16,30 (Vilma Toivonen, Karoliina Olli, Minea Lindén), 4) LimingNM 7.22,87 (Eveliina Kujala, Sara Säkkinen, Nelli-Lotta Karppelin), 5) NokU 7.24,51 (Helmi Haavisto, Venla Patrikainen, Linnea Salo), 6) HKV II 7.32,75 (Chantelle Peter, Marianne Salmi, Terhi Vehko), 7) TuUL 7.37,15 (Hertta Lehtonen, Heta Mäkinen, Linnea Kero), 8) IFRaseb 7.47,17 (Mathilda Silfver, Emily Laks, Rebecca Malmberg), 9) AlajAn 7.50,29 (Seliina Kuoppa-aho, Ilona Takala, Liinu Järvinen), 10) KarhKa 7.58,64 (Eevi Lehtinen, Veera Westerlund, Pihla Kallio), 11) KuopRe 7.59,52 (Elli Laukkanen, Jemina Herranen, Miia Kaskela), 12) NurmijYU 8.08,50 (Pihla Jaakola-Siimes, Sanni Lehtonen, Sara Parviainen).

N15 4×100 m: 1) HIFK 49,03 (Vilma Klemetti, Silja Filenius, Venla Reunanen, Henni Piirainen), 2) LA 49,85 (ae. 49,76), (Aino Seppälä, Suvi Reunanen, Celina Salonen, Jenni Väänänen), 3) SeinäjSU 50,05 (Mimmi Raninen, Anniina Latva-Kivistö, Matilda Koivisto, Amelie Koivuluoma), 4) JKU 50,34 (Erika Parkkonen, Nea Koppeli, Sofia Sauvala, Alina Pentti), 5) TP 50,38 (ae. 49,94), (Vilma Luontila, Aino Heikkilä, Neea Keso, Juuli Markkula), 6) EspTa 50,63 (Matilda Lahti, Lena Liimatainen, Camilla Junes, Tara Sohlo), 7) HKV 51,18 (ae. 50,79), (Jenni Hirvonen, Taimi Vallinoja, Iida Riutankoski, Iida Tossavainen), 8) OP 51,52 (ae. 51,12), (Aino-Sofia Juntunen, Anni Niskala, Iina Hirsikorpi, Anniina Jernvall).

B-finaali: 1) (8:s) VasaIS 51,36 (Ingrid Kass, Lotta Lithén, Linnea Ståhl, Ella Wallin), 2) HyvinkSU 51,44 (Neela Jakonen, Elsa Pinola, Anni Huttunen, Sissi Kaksonen), 3) LA II 51,76 (Veera Pöyry, Silja Niemi, Hilla Tuominen, Ella Väisänen), 4) EspTa II 51,82 (ae. 51,36), (Elle Saari, Edit Palmen, Mia Flink, Olivia Rautiainen), 5) HämTa 51,89 (Camilla Uschanov, Maria Djusko, Liisa Marttila, Erika Juselius), 6) SibVa 52,01 (Fanny Holm, Lumi Koskelainen, Iida-Maria Lehtimäki, Nellie Lindström), 7) KuivasjAu 52,32 (Fanni Hokkanen, Olivia Tuomela, Siiri Kukkola, Emma Juntunen), 8) NurmijYU 52,97 (ae. 52,53), (Mea Scepanovic, Minja Toivanen, Milla Pihlava, Liia Lehiö).

N15 4×80 m aj (76,2 cm): 1) HämTa 48,36 (Liisa Marttila, Erika Juselius, Nelli Karevaara, Maria Djusko), 2) TP 48,55 (Aino Heikkilä, Neea Keso, Angeliina Ruotsalainen, Juuli Markkula), 3) LA 48,70 (Hanna Mustonen, Hilla Tuominen, Celina Salonen, Jenni Väänänen), EspTa hylättiin (ae. 48,66), (Elle Saari, Edit Palmen, Tara Sohlo, Mia Flink).

B-finaali: 1) (4:s) HKV 48,82 (Minni Ruska, Iida Riutankoski, Naima Sainio, Iida Tossavainen), 2) (5:s) OP 49,52 (ae. 49,32), (Anni Niskala, Eveliina Keskinarkaus, Iina Hirsikorpi, Anniina Jernvall), 3) (6:s) JKU 53,91 (ae. 49,28), (Erika Parkkonen, Sofia Sauvala, Jade Kinnunen, Nea Koppeli), VU hylättiin (ae. 51,34), (Ronja Kempas, Jade Oravainen, Sara Söderman, Amelie Dosseh).

Alkukilpailut:Miehet,

4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) JKU 40,80 (Santeri Kuusiniemi, Arttu Peltola, Ilari Manninen, Viljami Kaasalainen), 2) PolvijU 41,41 (Joonas Liukkonen, Matias Ahtinen, Rasmus Lehikoinen, Santeri Örn), 3) HKV 41,49 (Matias Linkoaho, Jonatan Hyvärinen, Lassi Kaukonen, Elias Jrad), 4) KankaanpSL 42,50 (Tomi Mäkitalo, Pyry Santahuhta, Eero Hirvinen, Jasper Leppäkangas), 5) TP 43,57 (Konsta Kankainen, Kalle Raitala, Joel Turkka, Aleksi Savolainen), 6) TuUL 44,12 (Juho Haapala, Topias Koukkula, Petteri Uusitalo, Aatu Penttilä), OP keskeytti (Juho Fyrsten, Niko Kangasoja, Joonas Rajaniemi, Joonas Jyrkkä), TuSKU hylättiin (Eevert Haakana, Jarko Hammar, Eetu Kuisma, Antti Hovi).

Erä: 1) VU 41,77 (Kalle Hirvi, Roope Saarinen, Tuukka Huuskola, Kristian Bäck), 2) IkaalU 41,87 (Samir Demnati, Eerikki Pekkola, Samuli Samuelsson, Eero Haapala), 3) SibVa 42,29 (Eljas Aalto, Joona Luotonen, Mikael Granqvist, Oliver Enqvist), 4) JKU II 42,78 (Julius Toivola, Konsta Alatupa, Iiro Surkka, Kristian Peltola), 5) TuWe 43,79 (Joska Tommola, Teemu Holttinen, Antti Tiekso, Tuomas Leppänen), 6) JakobstDr 43,91 (Alfons Söderman, Johannes Åhman, Alexander Björkgren), 7) TapanilErä 43,95 (Tomi Laakso, Samu Laakso, Tomas Jatsko, Sami Bärlund), BorgåAk keskeytti (Jonathan Brace, Benjamin Stendahl, Willem Kajander, Max Tallqvist).

M19 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) TP 42,88 (Patrik Järvinen, Jere Haapalainen, Antti Sainio, Jaakko Linnus), 2) JKU 42,93 (Joonas Tikkanen, Aku Kulju, Joonas Lapinkero, Aleksi Hirvonen), 3) HKV 43,33 (Aarni Lemetti, Miki Laakso, Lassi Pihlavisto, Simeon Vorselman), 4) HIFK 44,43 (Eetu Rantala, Andreas Kärkkäinen, Miro Heikkonen, Joonas Jäppinen), AlavVi hylättiin (Tomi Simonen, Samuli Takkunen, Eetu Jokela, Kristian Hautakoski).

Erä: 1) JakobstDr 43,84 (Adrian Björkgren, Oscar Grannas, Isak Höglund, Albin Söderman), 2) LA 44,03 (Tuukka Koskinen, Anton Mustonen, Eerik Mäkelä, Matias Salminen), 3) EspTa 44,08 (Henri Matikainen, Lassi Lehtimäki, Jonathan Sperryn, Johannes Hakala), 4) SibVa 44,15 (Otto Junnila, Emil Nylund, Linus Martin, Matias Tulokas), 5) VU 44,83 (Teo Blomqvist, Mortti Metsäkoivu, Miska Koponen, Zakaria Sabally), 6) IFRaseb 48,06 (Emil Grabber, Oliver Heikkinen, Oliver Forsman, Simon Björklöf).

M17 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) EspTa 43,57 (Eerik Nyyssönen, Luka Veselinovic, Waltteri Koenkytö, Alex Mitchell), 2) LempKi 44,32 (Miika Niemelä, Niklas Piirainen, Joona Lehtinen, Aatu Vaittinen), 3) EsboIF 44,93 (Rasmus Vuonoranta, Paul Matthelie, Jonathan Österholm, Rado Lindberg), 4) BorgåAk 45,44 (Samuel Puustinen, Thomas Isaksson, Elliot Schmidt, Linus Ekholm), 5) JoutsPo 46,12 (Rico Sievänen, Luukas Kemppainen, Elias Laitinen, Benedict Seppälä), 6) VantSa 46,30 (Eeli Mäkelä, Tumi Siranko, Ukko Ikonen, Noel Joensuu).

Erä: 1) HKV 44,36 (Lauri Kylmäpuro, Viljami Heinonen, Aapo Reinikainen, Viljami Lestinen), 2) SeinäjSU 45,45 (Matias Keltto, Veeti Pihlaja, Lauri Takala, Oliver Metsälä), 3) VU 46,03 (Konsta Kock, Huyi Huang, Tymofii Kravchuk, Miki Miettinen), 4) TuUL 46,30 (Aarne Autio, Kasper Kouvonen, Eemil Aaltonen, Julius Antola), 5) LempKi II 48,02 (Otso Luodeslampi, Eelis Kuusjärvi, Eero Ranta, Jesse Salo), 6) MiKV 50,76 (Nuutti Kyllönen, Leevi Varhomaa, Jedidiah Dormeus, Eetu Valtola).

Erä: 1) KuivasjAu 44,53 (Sampo Määttä, Konsta Rutanen, Eetu Ylikunnari, Ronni Mäntyranta), 2) TP 45,20 (Konsta Tynkkynen, Eelis Harjunmaa, Mikael Lahdensuo, Santeri Haapamäki), 3) LUM 45,52 (Aatu Pohjonen, Kasperi Vehmaa, Aleksi Hilska, Saku Koukku), 4) HämTa 46,43 (Tuomas Rättö, Eeti Hänninen, Elias Kerälä, Onni Englund), 5) RiihimKi 49,24 (Joonatan Lindberg, Jusa Niemi, Ossi Niemi, Joose Kallionalusta), 6) IFNykarl 49,54 (Robin Liljeqvist, Charles Portos, Yasin Hawari, Khang Nguyen).

M15 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) KuivasjAu 46,50 (Otso Kylmänen, Teemu Koskela, Roope Raatikainen, Benjamin Turpeinen), 2) LA II 47,64 (Oliver Koskelainen, Elias Kemppainen, Juho Taavila, Olavi Siven), 3) HKV 48,37 (Aarni Anttila, Peik Riska, Joona Savolainen, Aarne Hannikainen), 4) MiKV 48,82 (Eden Kotilainen, Antti Puustinen, Ville Viitakoski, Oskari Kokko), 5) TuUL II 50,40 (Tuomas Arvelmo, Richard Lindqvist, Sisu Saarinen, Emil Seppälä), 6) JKU III 52,34 (Joona Viitala, Niilo Hämäläinen, Joel Laurinmaa, Lauri Sinkkonen).

Erä: 1) VasaIS 47,14 (Eeli Bengs, Samuel Berg, Jonas Braxén, Nikola Bäck), 2) KUYU 49,95 (Haiku Lassila, Nuutti Leppänen, Eemeli Makkonen, Jesse Kaipiainen), 3) HIFK 50,80 (Bernard Sjöblom, Kalle Huhtala, Winston Dahlblom, Pietari Hanhisalo), 4) KauhajKa 51,09 (Elmeri Turunen, Joni Kytöharju, Nuutti Kreko, Rasmus Koski), 5) JKU II 53,21 (Olli Huttunen, Juuso Tapanila, Joonatan Kulmala, Oskari Heinonen), 6) PolvijU 53,26 (Petja Tanskanen, Niilo Pelli, Aleksis Kivelä, Joona Mustonen), NaantLö hylättiin (Niko Kaunisto, Lukas Brandt, Viljami Launonen, Aleksi Immonen).

Erä: 1) LA 45,56 (Tobias Moreno, Markus Vainio, Touko Tarvonen, Mikael Salminen), 2) JKU 47,31 (Konsta Vuorela, Valtteri Kinnunen, Valtteri Paksuniemi, Aleksi Lyyra), 3) IFRaseb 47,38 (Edvin Holmberg, Danny Grönvik, Max Nyberg, Daniel Grönvik), 4) TP 49,79 (Leevi Ortju, Paavo Lahti, Marius Riihimäki, Nooa Hyvärinen), 5) EspTa 50,08 (August Mikkola, Ville Hanttu, Teodor Veselinovic, Tarmo Aapro), 6) JoroistU 54,58 (Niklas Lintu, Arttu Tarvainen, Lenni Natunen, Aleksi Itkonen), 7) MiKV II 56,33 (Leo Ryhänen, Jooa Kantanen, Vinski Räihä, Lauri Alm).

Erä: 1) TuUL 46,98 (Hugo Haanpää, Niklas Tamminen, Eero Lahdenkauppi, Riku Naula), 2) KU-58 47,79 (Niko Tilander, Juska Torkkola, Justus Korvenpää, Vili Hahto), 3) PoYU 47,93 (Oliver Hyden, Joel Luotola, Riku Palmroth, Valtteri Männistö), 4) RiihimKi 48,58 (Vilho Haaksluoto, Ville Mattila, Topi Niemi, Arttu Haaksluoto), 5) OP 49,30 (Väinö Kekkonen, Veeti Purola, Valtteri Järvelä, Aleksi Pohjola), 6) PedersFa 53,48 (Arvid Kock, Emil Klemets, Tony Ahlvik, Colin Ahlvik).

M15 4×80 m aj (76,2 cm), alkuerät:

Erä: 1) KUYU 47,59 (Nuutti Leppänen, Ilmari Tolsa, Jesse Kaipiainen, Haiku Lassila), 2) TP 50,54 (Paavo Lahti, Leevi Ortju, Nooa Hyvärinen, Jalmari Koskinen), 3) JoroistU 62,84 (Lenni Natunen, Arttu Tarvainen, Veikko Ylönen, Väinö Kuronen).

Erä: 1) LA 45,52 (Touko Tarvonen, Elias Kemppainen, Juho Taavila, Markus Vainio), 2) TuUL 50,74 (Richard Lindqvist, Tuomas Arvelmo, Carlos Mattsson, Hugo Haanpää), 3) VasaIS 51,45 (Eeli Bengs, Theo Gullberg, Nikola Bäck, Jonas Braxén).

Erä: 1) KuivasjAu 47,82 (Otso Kylmänen, Teemu Koskela, Valtteri Raatikainen, Roope Raatikainen), 2) JKU 48,11 (Joona Viitala, Juuso Tapanila, Lauri Sinkkonen, Olli Huttunen), 3) NaantLö 48,36 (Lukas Brandt, Viljami Launonen, Eero Kaunisto, Niko Kaunisto), 4) IFRaseb 50,38 (Jakob Holmberg, Max Nyberg, Daniel Grönvik, Edvin Holmberg).

Erä: 1) RiihimKi 47,34 (Vilho Haaksluoto, Ville Mattila, Topi Niemi, Arttu Haaksluoto), 2) OP 51,23 (Väinö Kekkonen, Aleksi Pohjola, Tarmo Happonen, Aatos Hakalahti), 3) EspTa 55,02 (Teodor Veselinovic, August Mikkola, Ville Hanttu, Tarmo Aapro).

Naiset,

4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) JKU 45,88 (Maija Jussila, Aino Pulkkinen, Anniina Kortetmaa, Sara Francis), 2) KajKi 47,44 (Mari Heinonen, Jenna Kokkonen, Emmi Heikkinen, Annika Haverinen), 3) TP 48,53 (Venla Väliharju, Frida Hämäläinen, Nea Lento, Miia Sillman), 4) LapuanVi 48,66 (Viivi Louko, Inka-Maria Ylitalo, Linnea Hirvelä, Nella Tuuri), 5) SibVa 49,49 (Elin Holmberg, Elin Mickos, Milla Lindroos, Linnea Wiik).

Erä: 1) HIFK 45,45 (Henriikka Parpala, Viivi Lehikoinen, Nea Mattila, Nora Lindahl), 2) JoKa 46,43 (Veera Häkkinen, Silja Kempas, Kiia Paanila, Mette Baas), 3) JKU II 49,18 (Kerttu Kinnunen, Laura Koivisto, Pinja Heinonen, Johanna Kulmala), 4) KaipVi 49,36 (Nelli Flyktman, Olivia Asikainen, Tessa Moisio, Sini Sanaslahti), 5) EspTa 68,06 (Minea Fogelholm, Anna Pursiainen, Julia Ihantola, Eveliina Määttänen).

N19 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) TuUL 47,90 (Emma Rovasalo, Enni Virjonen, Emmi Valtonen, Ilona Ruohola), 2) JoKa 48,59 (Tiia Säde, Riika Tirkkonen, Oona Kareinen, Reetta Ryynänen), 3) TP 48,68 (Anni Nurminen, Vilma Itälinna, Helmi Tarkiainen, Vilma Väliharju), 4) OP 48,89 (Eveliina Lehtola, Laura Loponen, Siiri Hihnala, Milla Kangas), 5) HämTa 49,97 (Iiris Veijola, Erika Välkkynen, Emilia Rättö, Aino Ojaniemi), 6) JakobstDr 51,04 (Carolina Åhman, Tilda Höglund, Nea Hassila, Priscilla Boateng), LappajVe hylättiin (Janna-Juulia Mäenpää, Emma Latvala, Alisa Viinamäki, Petra Väkeväinen), SavRi hylättiin (Erin Kainulainen, Emma Halonen, Oona Immonen, Mette Voutilainen).

Erä: 1) SeinäjSU 48,49 (Noora Harju, Meeri Elomaa, Sofia Ylinen, Inka Metsämäki), 2) JKU 49,24 (Heidi Salminen, Amanda Kulju, Minea Vertala, Riikka Savolainen), 3) JanJa 49,89 (Tuuli Kulju, Aada Aarnio, Lotta Jalonen, Meeri Koliseva), 4) EsboIF 50,14 (Ella Paukku, Betty Aschan, Ella Westerlund, Natascha Foley), 5) HKV 52,21 (Lilja Koskela, Hanna-Maija Siltanen, Emilia Voutilainen, Iida Lounela), 6) RiihimKi 54,29 (Helmi Lievonen, Vanessa Lindberg, Vilja-Matilda Koskela, Annika Vilen), KuopRe hylättiin (Mila Peltoniemi, Annukka Koistinen, Elina Kiiskinen, Hanna Sipponen).

Erä: 1) EurajVe 48,83 (Eliisa Kallio, Aada Puosi, Sofia Määttä, Linne Kallio), 2) ImatrU 48,89 (Nelli Anttonen, Meeri Riiali, Aino Venäläinen, Kiira Karttunen), 3) IkaalU 49,19 (Ella Kurula, Carita Kivimäki, Jenni Sormunen, Josefina Salmi), 4) HIFK 51,55 (Alisa Tikkanen, Kiia Äikää, Nora Koskela-Koivisto, Iina Holopainen), 5) EspTa 51,97 (Viivi Sandberg, Emilia Chandras, Anni Nurminen, Ruusu Saarela), 6) BorgåAk 52,89 (Sandra Johansson, Ida Finell, Fanny Böhling, Selma Lepistö), 7) TP II 53,11 (Pihla Lahtinen, Jenna Saarilahti, Oona Moisio, Teea Rajala).

N17 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) OP 49,02 (Bettina Siltala, Alisa Niemi, Minja Kurtti, Sointu Purola), 2) IlmajKi 52,32 (Iida Vainionpää, Veera Ketonen, Sanja Mäenpää, Susanna Kivioja), 3) TP II 52,41 (Oona Lento, Nilla Oksanen, Roosa Myllymäki, Monamaria Pyhältö), 4) LempKi 53,25 (Pinja Kukko, Krista Lehti, Veera Rantala, Emilia Salonen), 5) TuUL II 53,47 (Neea Knaapi, Mathilda Gustafsson, Hertta Lehtonen, Aada Haavisto), 6) KarhKa 53,95 (Kira Kaipiainen, Marlena Nieminen, Silja Heinänen, Pihla Kallio), FoSa hylättiin (Amanda Lehtimäki, Erika Pyykkö, Vanessa Salminen, Miranda Lehtimäki).

Erä: 1) TP 48,34 (Iida Kastarinen, Iida Kujanpää, Anni Kantola, Kristiina Tamski), 2) JKU 48,58 (Noora Salmi, Hilma Kinnunen, Siiri Kihlman, Pirkko Järvikylä), 3) EspTa 49,93 (Kia Suni, Matilda Helminen, Elli Rantala, Martta Valtonen), 4) VeitsilKV 51,38 (Lotta Pudas, Ella Martimo, Tilda Junnonaho, Anniina Piipponen), 5) KuopRe 52,09 (Selma Mäntyselkä, Jemina Herranen, Maija Lahtela, Miia Kaskela), 6) EsboIF II 53,35 (Mona Lamppu, Elvira Suominen, Sara Mäkelä, Lina Kiviaho), LUM keskeytti (Tytti Repo, Iines Peltonen, Essi Niinimäki, Sofia Inkinen).

Erä: 1) HIFK 48,10 (Maija Rantonen, Elmiina Siikala, Charlotte Kajander, Mila Heikkonen), 2) HKV 48,79 (Siiri Siirtola, Terhi Vehko, Elle Ceder, Edesa Gashi), 3) KeravU 49,20 (Sini-Minea Saarikoski, Polina Petrova, Safi Kalala, Aicha Kalala), 4) EsboIF 51,02 (Alexandra Nylund, Leonie Winell, Malin Rantala, Lotte Wikstedt), 5) TuUL 51,57 (Henriikka Heinonen, Emilin Ayelbassa, Lotta Kirjavainen, Fia Casagrande), 6) OP II 51,97 (Emmi Rantala, Olivia Veneskoski, Emilia Martinsén, Venla Laukka), 7) JKU II 52,33 (Eevi Ylitalo, Iida Pentti, Saga Koppeli, Moona Heikkinen).

N15 4×100 m, alkuerät:

Erä: 1) HIFK 50,23 (Vilma Klemetti, Silja Filenius, Venla Reunanen, Henni Piirainen), 2) LA II 52,07 (Veera Pöyry, Silja Niemi, Hilla Tuominen, Ella Väisänen), 3) SibVa 52,19 (Fanny Holm, Lumi Koskelainen, Iida-Maria Lehtimäki, Nellie Lindström), 4) PoYU II 53,51 (Nea-Kaisa Kataja, Julia Gröndahl, Milja Helin, Lumia Rantala), 5) TP II 54,15 (Hertta Hakala, Ella Mikkola, Noora Moisio, Anna Penttilä), 6) LapuanVi II 54,91 (Pinja Niemistö, Veera Luoma, Angelina Heinäheimo, Mirva Näykki), 7) KauhajKa 55,14 (Iida Kananoja, Ninni Lepola, Viola Lohikoski, Essi Kytöharju), 8) JakobstDr 55,61 (Wilma Grannas, Matilda Fors, Carla Björkgren, Annie Lunden).

Erä: 1) VasaIS 51,55 (Ingrid Kass, Lotta Lithén, Linnea Ståhl, Ella Wallin), 2) NurmijYU 52,53 (Mea Scepanovic, Minja Toivanen, Milla Pihlava, Liia Lehiö), 3) VU 52,72 (Amelie Dosseh, Jade Oravainen, Matilda Tuovinen, Sara Söderman), 4) SavRi 54,26 (Helmi Kutvonen, Emilia Pirttijärvi, Inca Ikonen, Siiri Lindholm), 5) VehkalVe 54,53 (Venla Hauhia, Maria Tasa, Aada Harju, Lotta Aalto), 6) ÄänekU 54,56 (Peppi Soiluaho, Selma Pollari, Iina Manner, Enni Makkonen), 7) RiihimKi 54,72 (Tähkä-Alina Koskela, Olivia Lindholm, Annika Piiroinen, Kaisa Alastalo).

Erä: 1) HyvinkSU 51,49 (Neela Jakonen, Elsa Pinola, Anni Huttunen, Sissi Kaksonen), 2) JoKa 52,73 (Kerttu Kaihola, Elina Ruusuvuori, Sohvi-Lotta Varonen, Mimmi Marttinen), 3) PyhäselU 53,88 (Aino Kiiskinen, Sinna Huovinen, Nea Nousiainen, Jasmin Huuho), 4) ValkealKa 54,25 (Iisa Laine, Arianna Kortelainen, Matilda Karhu, Peppi Reiman), 5) HeTa 55,17 (Milka Koivukoski, Elsi Lukasczyk, Aura Arvas, Emilia Koppatz), KuopRe hylättiin (Nea Puurunen, Helmi Kiiskinen, Fanni Savolainen, Helvi Heikkinen), PoYU hylättiin (Petra Broman, Vilma Koski, Rauha Rajainmäki, Milja Miikkulainen).

Erä: 1) JKU 50,54 (Erika Parkkonen, Nea Koppeli, Sofia Sauvala, Alina Pentti), 2) HämTa 51,96 (Camilla Uschanov, Maria Djusko, Liisa Marttila, Erika Juselius), 3) LempKi 53,14 (Erin Lönnqvist, Venla Vaittinen, Nanna Harkki, Elli Särkinen), 4) NaantLö 53,25 (Alisa Launonen, Lotta Kantonen, Emma Suovanen, Essi Mäkilä), 5) EsboIF 54,27 (Frida Blomfelt, Mathilda Granvik, Matilda Pennanen, Sara Hämelin), 6) PorvU 54,56 (Venla Repo, Amanda Ahlgren, Elli Mattila, Peppi Rantakurtakko), 7) MiKV 55,78 (Saga Kallioinen, Silja Kallioinen, Silja Valtola, Anni Toivanen), 8) JoroistU 56,40 (Aino Tarkiainen, Matilda Seppänen, Nea Tuomainen, Veera Kortelainen).

Erä: 1) HKV 50,79 (Jenni Hirvonen, Taimi Vallinoja, Iida Riutankoski, Iida Tossavainen), 2) EspTa 50,87 (Matilda Lahti, Lena Liimatainen, Camilla Junes, Tara Sohlo), 3) PedersFa 54,08 (Matilda Ainasoja, Ellen Kock, Moa Hjulfors, Natalie Ainasoja), 4) LUM 54,09 (Veera Heinonen, Amanda Aakko, Milja Vakkila, Minni Lanu), 5) TuUL II 54,61 (Venla Lehtinen, Sara Söderlund, Malin Saarto, Venla Ruohola), 6) LapuanVi 54,65 (Janika Långsjö, Emmi Koski, Alisa Takamaa, Helmi Hietala), 7) VehmaistU 54,93 (Tuuli Lahtinen, Veera Saarela, Oona Mongkol, Iida Lahtinen), 8) JKU III 56,02 (Hilla Seppänen, Pinja Tikka, Hilla Savioja, Enni Ruuska).

Erä: 1) LA 49,76 (Aino Seppälä, Suvi Reunanen, Celina Salonen, Jenni Väänänen), 2) SeinäjSU 50,22 (Mimmi Raninen, Anniina Latva-Kivistö, Matilda Koivisto, Amelie Koivuluoma), 3) EspTa II 51,36 (Elle Saari, Edit Palmen, Mia Flink, Olivia Rautiainen), 4) KuivasjAu 52,67 (Fanni Hokkanen, Olivia Tuomela, Siiri Kukkola, Emma Juntunen), 5) KälvTa 56,57 (Aino Vuolle, Tessa Herronen, Eerika Parpala, Lotta Järvinen), 6) PolvijU 56,64 (Ida Pelli, Sointu Kuiri, Eevi Ratilainen, Helmi Ahosola), 7) PedersFa II 57,29 (Linnea Strandvall, Alina Sandvik, Minea Hjulfors, Jeanessa Finne), 8) RiihimKi II 59,64 (Kia Sairanen, Eerika Vilen, Isabella Lindberg, Maiju Miikkulainen).

Erä: 1) TP 49,94 (Vilma Luontila, Aino Heikkilä, Neea Keso, Juuli Markkula), 2) OP 51,12 (Aino-Sofia Juntunen, Anni Niskala, Iina Hirsikorpi, Anniina Jernvall), 3) TuUL 53,02 (Roosa Fagerström, Siiri Solalinna, Eevi Airenne, Fanni Ämmälä), 4) JKU II 53,56 (Jade Kinnunen, Essi Suni, Jenny Grönholm, Mary Mehinen), 5) KarhKa 54,91 (Sonja Lahti, Marika-Anneli Ruotsi, Iiris Laaksonen, Inka Räsänen), 6) KaipVi 55,77 (Lydia Aho, Ella Hyppölä, Iida Tamminen, Elina Ketonen), HeTa II DNS (Essi Järvinen, Saima Helminen, Veera Kaleva, Venla Kaleva), HKV II hylättiin (Minni Ruska, Hanna Koistinen, Fanny-Amanda Seppälä, Naima Sainio).

N15 4×80 m aj (76,2 cm), alkuerät:

Erä: 1) HKV 49,51 (Minni Ruska, Iida Riutankoski, Naima Sainio, Iida Tossavainen), 2) SavRi 53,20 (Helmi Kutvonen, Emilia Pirttijärvi, Siiri Lindholm, Sara Ehrnrooth), 3) NurmijYU 54,35 (Minja Toivanen, Mea Scepanovic, Oona Korhonen, Milla Pihlava), 4) VehmaistU 57,45 (Veera Saarela, Oona Mongkol, Iida Lahtinen, Tuuli Lahtinen).

Erä: 1) HämTa 49,21 (Liisa Marttila, Erika Juselius, Unna Törmänen, Maria Djusko), 2) LA II 52,53 (Elina Kariola, Silja Niemi, Veera Pöyry, Olivia Ollikka), 3) EsboIF 53,35 (Mathilda Granvik, Matilda Pennanen, Sara Hämelin, Frida Blomfelt), 4) JakobstDr 55,30 (Wilma Grannas, Matilda Fors, Denise Westerlund, Annie Lunden).

Erä: 1) LA 48,86 (Hanna Mustonen, Hilla Tuominen, Celina Salonen, Jenni Väänänen), 2) JKU II 55,65 (Mary Mehinen, Netta Postila, Alina Pentti, Jenny Grönholm), 3) PyhäselU 57,98 (Aino Kiiskinen, Sinna Huovinen, Nea Nousiainen, Jasmin Huuho), 4) KaipVi 59,04 (Ella Hyppölä, Lydia Aho, Elina Ketonen, Iida Tamminen).

Erä: 1) VU 51,34 (Ronja Kempas, Jade Oravainen, Sara Söderman, Amelie Dosseh), 2) SibVa 53,90 (Nellie Lindström, Iida-Maria Lehtimäki, Lumi Koskelainen, Elin Tillander), 3) TuUL 55,54 (Aava Koskinen, Venla Lehtinen, Siiri Solalinna, Roosa Fagerström), 4) RiihimKi 55,91 (Tähkä-Alina Koskela, Annika Piiroinen, Maiju Miikkulainen, Olivia Lindholm).

Erä: 1) TP 49,25 (Aino Heikkilä, Neea Keso, Angeliina Ruotsalainen, Juuli Markkula), 2) LUM 52,82 (Jemina Nurmela, Veera Heinonen, Jade Hänninen, Malna Heinonen), 3) PedersFa 57,63 (Linnea Strandvall, Natalie Ainasoja, Matilda Ainasoja, Jeanessa Finne), 4) RiihimKi II 66,00 (Kia Sairanen, Isabella Lindberg, Eerika Vilen, Kaisa Alastalo).

Erä: 1) OP 49,32 (Anni Niskala, Eveliina Keskinarkaus, Iina Hirsikorpi, Anniina Jernvall), 2) JoKa 52,63 (Elina Ruusuvuori, Kerttu Kaihola, Mimmi Marttinen, Sohvi-Lotta Varonen), 3) HeTa 53,29 (Elsi Lukasczyk, Milka Koivukoski, Saga Laine, Aura Arvas), 4) PedersFa II 66,29 (Alina Sandvik, Enya Lönnqvist, Milla Byström, Meya Henriksson).

Erä: 1) EspTa 48,66 (Elle Saari, Edit Palmen, Tara Sohlo, Mia Flink), 2) NaantLö 52,55 (Lotta Kantonen, Alisa Launonen, Emma Suovanen, Minttu Lautkankare), 3) LapuanVi 55,08 (Pinja Niemistö, Angelina Heinäheimo, Alisa Takamaa, Janika Långsjö), 4) HeTa II 60,76 (Saima Helminen, Veera Kaleva, Venla Kaleva, Emilia Koppatz).

Erä: 1) JKU 49,28 (Erika Parkkonen, Sofia Sauvala, Jade Kinnunen, Nea Koppeli), 2) ÄänekU 51,91 (Peppi Soiluaho, Sini Issakainen, Iina Manner, Selma Pollari), 3) VehkalVe 59,81 (Aada Harju, Lotta Aalto, Maria Tasa, Senni Teikari), 4) JoroistU 62,76 (Veera Kortelainen, Matilda Seppänen, Nea Tuomainen, Aino Tarkiainen).

Viestinjuoksun SM-kilpailut, 2. päivä

Miehet,

4×400 m: 1) HKV 3.13,12 (Matias Linkoaho, Lassi Kaukonen, Niko Viljola, Elias Jrad), 2) JKU 3.13,17 (Konsta Alatupa, Ilari Manninen, Santeri Kuusiniemi, Viljami Kaasalainen), 3) BorgåAk 3.16,73 (Max Tallqvist, Severi Mäntylä, Jonathan Brace, Benjamin Stendahl), 4) SibVa 3.17,37 (Eljas Aalto, Mikael Granqvist, Joona Luotonen, Anton Kunnas), 5) LiePa 3.19,08 (Markus Hurri, Kalle Kompuinen, Samuli Raikunen, Tuomas Lehtonen), 6) TP 3.23,32 (Kalle Raitala, Aleksi Savolainen, Jouko Juntunen, Eetu Pöyry), 7) LempKi 3.25,33 (Aku Kallio, Joona Sointu, Aleksi Kivelä, Santtu Heikkinen), 8) TapanilErä 3.26,72 (Tomas Jatsko, Samu Laakso, Sami Bärlund, Tomi Laakso).

B-finaali: 1) LA 3.27,12 (Lassi Kuva, Olli Ahlgren, Ossi Kekki, Matias Mononen), 2) TuWe 3.36,79 (Teemu Holttinen, Daniel Ofosu, Tuomas Leppänen, Antti Tiekso), 3) TuSKU 4.26,76 (Eevert Haakana, Jarko Hammar, Eetu Kuisma, Antti Hovi), TuUL hylättiin (Miki Niemensivu, Pyry Laine, Petteri Uusitalo, Topias Koukkula).

3×3000 m kävely: 1) EspTa 36.37,46 (SE, ent. 37.10,19 EspTa 2021), (Jere Niemi, Jaakko Määttänen, Joni Hava), 2) EsboIF 43.40,61 (Pekka Peltola, Mikko Ruokolainen, Jonathan Ekberg).

M19 4×400 m: 1) TP 3.19,15 (Patrik Järvinen, Jere Haapalainen, Jaakko Linnus, Antti Sainio), 2) AlavVi 3.23,32 (Tomi Simonen, Kristian Hautakoski, Eetu Jokela, Samuli Takkunen), 3) HKV 3.25,26 (Miki Laakso, Lassi Pihlavisto, Daniel Äikäs, Simeon Vorselman), 4) JKU 3.27,50 (Aku Kulju, Joonas Lapinkero, Joonas Tikkanen, Aleksi Hirvonen), 5) JoKa 3.27,76 (Deshawn Holopainen, Jimi Alastalo, Onni Huovinen, Sakari Vallius), 6) HIFK 3.31,21 (Andreas Kärkkäinen, Markus Serenius, Ike Melnits, Simo Laine), 7) JakobstDr 3.31,23 (Albin Söderman, Oscar Grannas, Adrian Björkgren, Isak Höglund), 8) LA 3.33,34 (Kasper Lindeberg, Anton Mustonen, Aleksi Rajaniemi, Teemu Mälkiä).

B-finaali: 1) (8:s) VU 3.32,99 (Mortti Metsäkoivu, Teo Blomqvist, Joel Vuohtoniemi, Miska Koponen), 2) SibVa 3.40,25 (Matias Tulokas, Otto Junnila, Linus Martin, Emil Nylund), 3) LUM 3.41,09 (Konsta Rutonen, Saku Koukku, Otto Ruuskanen, Martti Majuri), 4) IFRaseb 3.55,42 (Oliver Heikkinen, Emil Grabber, Oliver Forsman, Simon Björklöf).

M19 4×100 m aj (91,4 cm): 1) TP 52,48 (B-erän voittaja), (19-v. SE, ent. 52,66 HKV 2019), (Konsta Kankainen, Jere Haapalainen, Antti Sainio, Jaakko Linnus),) 2) AlavVi 53,65 (Tomi Simonen, Samuli Takkunen, Kristian Hautakoski, Eetu Jokela), 3) JKU 53,76 (Aku Kulju, Tommi Järvenpää, Veeti Lettojärvi, Joonas Lapinkero), 4) SibVa 56,41 (Daniel Wickström, Emil Nylund, Otto Junnila, Matias Tulokas), 5) (B-erä) JakobstDr 58,92 (Adrian Björkgren, Albin Söderman, Isak Höglund, Oscar Grannas).

M17 4×300 m: 1) HKV 2.27,68 (Viljami Heinonen, Aapo Reinikainen, Oliver Asikainen, Viljami Lestinen), 2) TuUL 2.28,26 (Riku Naula, Kasper Kouvonen, Sisu Moilanen, Aarne Autio), 3) LUM 2.30,79 (Aatu Pohjonen, Aleksi Hilska, Lauri Nokkala, Kasperi Vehmaa), 4) EsboIF 2.31,21 (Paul Matthelie, Rasmus Vuonoranta, Jonathan Österholm, Rado Lindberg), 5) OP 2.33,12 (Noa Korhonen, Jussi Raudaskoski, Veeti Purola, Topi Timonen), 6) LempKi 2.33,68 (Otso Luodeslampi, Noel Nikulainen, Eero Ranta, Aatu Vaittinen), 7) KUYU 2.34,20 (Haiku Lassila, Konsta Keijonen, Otso Barck, Alex Brofelt), 8) KarhKa 2.38,20 (Miro Naski, Aatu Sihvonen, Valtteri Partanen, Eino Mannonen).

M17 4×100 m aj (83,8 cm): 1) BorgåAk 56,77 (Elliot Schmidt, Henri Aspelin, Samuel Puustinen, Thomas Isaksson), 2) (B-erän voittaja), 2) LempKi 57,39 (Noel Nikulainen, Eelis Kuusjärvi, Miika Niemelä, Niklas Piirainen), 3) LUM 58,05 (Aatu Pohjonen, Aleksi Hilska, Lauri Nokkala, Kasperi Vehmaa), 4) VantSa 58,70 (Eeli Mäkelä, Ukko Ikonen, Tumi Siranko, Nooa Merimaa), 5) TP 60,23 (B-erässä), (Eelis Harjunmaa, Mikael Lahdensuo, Konsta Tynkkynen, Santeri Haapamäki).

M15 4×800 m: 1) JKU 8.23,92 (15-v. SE, ent. 8.24,65 LA 2018), (Aleksi Lyyra, Konsta Vuorela, Kalle Tossavainen, Valtteri Kinnunen), 2) MiKV 8.31,39 (Antti Puustinen, Eden Kotilainen, Lauri Alm, Ville Viitakoski), 3) HKV 8.59,88 (Peik Riska, Jerry Vilenius, Leo Kervinen, Aarni Anttila), 4) KU-58 9.02,83 (Justus Korvenpää, Leevi Piispanen, Niko Tilander, Vili Hahto), 5) PorvU 9.11,28 (Aaro Jaakkola, Oiva Odiah, Oskari Piirainen, Jaakko Kankkonen), 6) TuUL 9.15,49 (Hugo Haanpää, Noel Nikkanen, Sisu Saarinen, Eero Lahdenkauppi), 7) JoKa 9.16,88 (Eeli Häikiö, Topias Mustonen, Otso Nyyssönen, Samuel Sallinen), 8) RiihimKi 9.19,88 (Topi Niemi, Arttu Haaksluoto, Christian Lindberg, Ville Mattila), 9) PedersFa 9.20,32 (Lukas Jansson, Emil Klemets, Tony Ahlvik, Arvid Kock), 10) NaantLö 9.20,52 (Lukas Brandt, Hannes Santavuori, Eero Kaunisto, Aleksi Immonen), 11) LA 9.34,03 (Kalle Karimäki, Niilo Kemppainen, Kasper Redman, Elias Kemppainen), 12) TP 9.59,16 (Jalmari Koskinen, Marius Riihimäki, Leevi Ortju, Aapeli Karislahti), 13) KauhajKa 10.05,38 (Rasmus Koski, Verneri Turunen, Nuutti Kreko, Leevi Kiukkonen), 14) JKU II 10.06,65 (Lauri Sinkkonen, Herkko Heikkinen, Oskari Heinonen, Eemeli Suutari), 15) JoroistU 10.30,01 (Veikko Ylönen, Lenni Natunen, Arttu Tarvainen, Aleksi Itkonen), 16) MiKV II 10.48,57 (Oskari Kokko, Valtteri Alesmaa, Vilho Kunttu, Konsta Räihä), 17) PolvijU 11.00,76 (Aleksis Kivelä, Joona Mustonen, Veeti Hirvonen, Niilo Pelli).

4×1500 m sekaviesti: 1) TuUL 16.43,32 (SE, ent. 16.53,48 LA 2021), (Eero Heinonen, Lotta-Maria Maine, Tuure Haapanen, Viola Westling), 2) LA 16.47,18 (ka-2), (Martti Siikaluoma, Emilia Jousimaa, Ossi Kekki, Ilona Mononen), 3) HKV 17.19,56 (Aki Nummela, Rauha Buchwald, Eero Saleva, Moona Latvala), 4) JoKa 17.23,17 (Samuel Auvinen, Lotta Tarvainen, Mika Kotiranta, Salla Laukkanen), 5) LA II 17.32,39 (Matias Mononen, Anne Rajaniemi, Arash Ahmad Gul, Nelli Nordlund), 6) LempKi 17.39,33 (Aleksi Kivelä, Emma Ranta, Santtu Heikkinen, Nora Kytäjä), 7) JKU 17.43,72 (Luukas Kontro, Alisa Virtanen, Onni Ikonen, Siiri Rainio), 8) TuUL II 17.48,96 (Johannes Brunila, Janica Rauma, Elmeri Kero, Lotta Sundqvist).

Naiset,

4×400 m: 1) HIFK 3.41,99 (ka-5), (Vilma Hakala, Nea Mattila, Mila Heikkonen, Viivi Lehikoinen), 2) JoKa 3.43,24 (ka-9), (Veera Häkkinen, Silja Kempas, Kiia Paanila, Mette Baas), 3) JKU 3.43,69 (Lotta Mäkinen, Aino Pulkkinen, Heini Ikonen, Anniina Kortetmaa), 4) EspTa 3.50,50 (Julia Ihantola, Anna Pursiainen, Viivi Patronen, Eveliina Määttänen), 5) TP 3.54,33 (Frida Hämäläinen, Sara Kurth, Jemina Forss, Jenna Saarilahti), 6) HKV 3.57,28 (Laura Kolehmainen, Säde Laitinen, Rauha Buchwald, Moona Latvala), 7) LA 3.59,92 (Anni Korhonen, Helmi Vuorimaa, Ea Vuori, Nelli Nordlund).

3×3000 m kävely: 1) EspTa 42.53,86 (ka-4), (Hele Haapaniemi, Ella Rautawaara, Enni Nurmi), 2) Laitilan Jyske 48.23,80 (Maria Antola, Jonna Voronkoff, Venla Laiho), 3) KalannVa 52.00,31 (Anni Saarinen, Aino Saarinen, Emilia Ellä), 4) RekolRa 52.38,55 (Anna-Maj Vierikko, Helmi Köykkä, Taika Nurro), 5) VantSa 55.21,35 (Elina Vakkilainen, Rosaliina Hiltunen, Heidi Vakkilainen).

N19 4×400 m: 1) TuUL 3.56,98 (Emmi Valtonen, Liina Ahtiainen, Enni Virjonen, Ilona Ruohola), 2) Eurajoen Veikot 3.58,91 (Emmi Patrikainen, Aada Puosi, Eliisa Kallio, Linne Kallio), 3) TP 3.59,07 (Vilma Itälinna, Iida Kujanpää, Helmi Tarkiainen, Vilma Väliharju), 4) (5:s) JoKa 4.06,82 (Oona Kareinen, Sara-Sofia Hyvönen, Reetta Ryynänen, Riika Tirkkonen), 5) (8:s) RiihimKi 4.16,08 (Helmi Lievonen, Vanessa Lindberg, Olivia Lindholm, Vilja-Matilda Koskela), 6) HKV 4.18,01 (Iida Lounela, Hanna-Maija Siltanen, Mona Korelin, Lilja Koskela), 7) LUM 4.19,89 (Anni Berg, Iines Peltonen, Nelli Viskari, Milja Mahlavuori), 8) JKU 4.23,00 (Minea Vertala, Heidi Salminen, Saga Koppeli, Nelli Pajula).

B-finaali: 1) (4:s) IFRaseb 4.05,49 (Cassandra Nynäs, Jill Friberg, Saimi Lupala, Mathilda Silfver), 2) (6:s) JanJa 4.08,01 (Aada Aarnio, Meeri Koliseva, Lotta Jalonen, Tuuli Kulju), 3) (7:s) BorgåAk 4.13,37 (Ida Finell, Emelie Hägglund, Fanny Böhling, Sandra Johansson), 4) SavRi 4.19,74 (Erin Kainulainen, Heidi Tyrväinen, Emma Halonen, Oona Immonen).

N19 4×100 m aj (76,2 cm): 1) TP 57,04 (Vilma Väliharju, Helmi Tarkiainen, Iida Kujanpää, Vilma Itälinna), 2) JKU 58,85 (Amanda Kulju, Saga Koppeli, Minea Vertala, Heidi Salminen), 3) (B-erän voittaja) SavRi 62,16 (Essi Nurmela, Erin Kainulainen, Oona Immonen, Helmi Laine), 4) (B-erässä) OP 64,54 (Ella Soinilehto, Olivia Veneskoski, Siiri Hihnala, Eveliina Lehtola), EspTa keskeytti (Minea Fogelholm, Elli Rantala, Matilda Helminen, Martta Valtonen).

N17 4×300 m: 1) HKV 2.43,16 (Siiri Siirtola, Venla Virrantuomi, Terhi Vehko, Elle Ceder), 2) HIFK 2.44,21 (Charlotte Kajander, Henni Piirainen, Silja Filenius, Elmiina Siikala), 3) OP 2.44,38 (Minja Kurtti, Sointu Purola, Anni Niskala, Alisa Niemi), 4) KeravU 2.49,30 (Safi Kalala, Aicha Kalala, Polina Petrova, Sini-Minea Saarikoski), 5) SeinäjSU 2.49,74 (ae. 2.48,86), (Noora Harju, Kiia Perttula, Matilda Koivisto, Amelie Koivuluoma), 6) PoYU 2.49,79 (Rauha Rajainmäki, Aleksandra Huhtala, Vilma Koski, Milja Miikkulainen), 7) JKU 2.52,75 (ae. 2.52,16), (Nea Koppeli, Hilma Kinnunen, Olivia Puranen, Siiri Kihlman), 8) IlmajKi 2.53,97 (ae. 2.53,13), (Sanja Mäenpää, Iida Vainionpää, Susanna Kivioja, Veera Ketonen).

N17 4×100 m aj (76,2 cm): 1) HIFK 58,10, 2) JKU 58,82, 3) OP 59,54, 4) TP 60,13, 5) HKV 63,72, 6) TuUL 65,32, 7) EsboIF 68,53.

Erä: 1) HKV 63,72 (Siiri Siirtola, Chantelle Peter, Terhi Vehko, Evita Santala), 2) TuUL 65,32 (Aada Haavisto, Emilin Ayelbassa, Mathilda Gustafsson, Fia Casagrande), 3) EsboIF 68,53 (Ella Westerlund, Mona Lamppu, Lina Kiviaho, Sara Mäkelä).

Erä: 1) HIFK 58,10 (Henni Piirainen, Charlotte Kajander, Kiia Äikää, Elmiina Siikala), 2) JKU 58,82 (Noora Salmi, Hilma Kinnunen, Pirkko Järvikylä, Siiri Kihlman), 3) OP 59,54 (Minja Kurtti, Bettina Siltala, Emilia Martinsén, Alisa Niemi), 4) TP 60,13 (Anni Kantola, Iida Kastarinen, Kristiina Tamski, Oona Lento).

N15 4×800 m: 1) EspTa 9.38,52 (Ebba Miettinen, Livia Kytömaa, Ella Rautawaara, Anni Jantunen), 2) LA 9.45,07 (Suvi Reunanen, Matleena Siven, Celina Salonen, Hilla Tuominen), 3) PorvU 9.47,02 (Miisa Mäittälä, Pinja Lindstedt, Katja Hannén, Elli Mattila), 4) HKV 9.59,87 (Fanny-Amanda Seppälä, Iida Riutankoski, Taika Henttonen, Taimi Vallinoja), 5) TuUL 10.06,44 (Emily Tasala, Lotta Kero, Sara Söderlund, Malin Saarto), 6) JoKa 10.09,53 (Fanni Heikkinen, Noora Hukka, Mandi Mäkinen, Iiris Voutilainen), 7) VasaIS 10.45,10 (Stella Ehnström, Tuva Nylund, Tilde Finskas, Ida Nordkvist), 8) KälvTa 10.48,79 (Vanessa Store, Tessa Herronen, Lotta Järvinen, Aino Vuolle), 9) JKU 10.51,55 (Erika Parkkonen, Essi Suni, Jenny Grönholm, Enni Ruuska), 10) NokU 10.53,09 (Iina Saranpää, Tutta Murtoniemi, Jenna Järvenmäki, Emma Haka-Risku), 11) SavRi 10.54,29 (Siiri Lindholm, Inca Ikonen, Elsa Kairikko, Ilona Kankaanpää), 12) TP 10.55,56 (Teea Rajala, Moonika Riihimäki, Reea Hiitelä, Hertta Hakala), 13) EsboIF 11.56,05 (Frida Blomfelt, Sara Hämelin, Mathilda Granvik, Matilda Pennanen), PedersFa hylättiin (Ellen Kock, Jeanessa Finne, Enya Lönnqvist, Matilda Ainasoja).

B-finaali: 1) (7:s) EspTa II 10.19,49 (Nella Hjort, Isabella Tuulari, Klaara Mertsalo, Emilia Tulokas), 2) (8:s) JoroistU 10.32,75 (Aino Tarkiainen, Janna Turunen, Hanna Naumanen, Taija Huovinen), 3) PorvU II 10.44,18 (Kajsa Sillman, Kaisla Rouvila, Ronja Hannen, Roosa Buri), 4) VehkalVe 10.47,03 (Sanni Liikkanen, Maria Tasa, Aada Harju, Venla Hauhia), 5) KalannVa 10.57,00 (Fiina Sarametsä, Olivia Suutari, Fanni Paasio, Nanna Kukkula), 6) SeinäjSU 10.58,12 (Emma Rajala, Helmi Jaskari, Minttu Meriläinen, Matilda Hakala), 7) SibVa 11.02,37 (Iida-Maria Lehtimäki, Lumi Koskelainen, Janina Hörhammer, Elin Tillander), 8) KauhajKa 11.03,68 (Vilma Pentilä, Saana Kuoppala, Ninni Lepola, Iida Kananoja), 9) LapuanVi 11.04,16 (Janika Långsjö, Angelina Heinäheimo, Alisa Takamaa, Mirva Näykki), 10) ValkealKa 11.20,27 (Jenna Kolari, Tinja Purho, Jonna Kolari, Sara Suhonen), 11) PedersFa II 12.07,82 (Alina Sandvik, Moa Hjulfors, Meya Henriksson, Minea Hjulfors).

Alkukilpailut:

Miehet,

M17 4×300 m, alkuerät:

Erä: 1) HKV 2.33,53 (Viljami Heinonen, Aapo Reinikainen, Oliver Asikainen, Viljami Lestinen), 2) OP 2.34,85 (Noa Korhonen, Jussi Raudaskoski, Veeti Purola, Topi Timonen), 3) IFRaseb 2.35,60 (Simon Ekholm, Danny Grönvik, Oliver Öhman, Daniel Grönvik), 4) HämTa 2.36,03 (Eeti Hänninen, Elias Kerälä, Tuomas Rättö, Onni Englund), 5) HIFK 2.39,88 (Kalle Huhtala, Eetu Rantala, Pietari Hanhisalo, Bernard Sjöblom), 6) KU-58 2.42,57 (Juska Torkkola, Santtu Heiskanen, Eero Wuoti, Joona Heiskanen), 7) TuUL II 2.44,56 (Aleksanteri Nyholm, Niklas Tamminen, Emil Seppälä, Eemil Aaltonen).

Erä: 1) KUYU 2.36,59 (Haiku Lassila, Konsta Keijonen, Otso Barck, Alex Brofelt), 2) KarhKa 2.39,26 (Miro Naski, Aatu Sihvonen, Valtteri Partanen, Eino Mannonen), 3) LempKi II 2.43,44 (Jesse Salo, Eelis Kuusjärvi, Niklas Piirainen, Samuel Kiviharju), 4) RiihimKi 2.46,60 (Joonatan Lindberg, Jusa Niemi, Ossi Niemi, Joose Kallionalusta), SeinäjSU hylättiin (Lauri Takala, Joni Haapamäki, Matias Keltto, Oliver Metsälä), TP hylättiin (Tarmo Takala, Eelis Harjunmaa, Konsta Tynkkynen, Mikael Lahdensuo), EspTa hylättiin (Eerik Nyyssönen, Teodor Veselinovic, Luka Veselinovic, Waltteri Koenkytö).

Erä: 1) TuUL 2.31,16 (Riku Naula, Kasper Kouvonen, Sisu Moilanen, Aarne Autio), 2) LUM 2.32,34 (Aatu Pohjonen, Aleksi Hilska, Lauri Nokkala, Kasperi Vehmaa), 3) EsboIF 2.32,60 (Paul Matthelie, Rasmus Vuonoranta, Jonathan Österholm, Rado Lindberg), 4) LempKi 2.32,89 (Otso Luodeslampi, Noel Nikulainen, Eero Ranta, Aatu Vaittinen), 5) VU 2.38,51 (Tymofii Kravchuk, Miki Miettinen, Konsta Kock, Huyi Huang), 6) JKU 2.52,94 (Juuso Tapanila, Oliver Koskinen, Olli Huttunen, Valtteri Paksuniemi).

Naiset,

N17 4×300 m, alkuerät:

Erä: 1) HIFK 2.48,44 (Charlotte Kajander, Henni Piirainen, Venla Reunanen, Silja Filenius), 2) PoYU 2.50,47 (Rauha Rajainmäki, Aleksandra Huhtala, Vilma Koski, Milja Miikkulainen), 3) EspTa 2.59,38 (Tara Sohlo, Noora Niininen, Matilda Lahti, Lena Liimatainen), 4) FoSa 3.00,20 (Amanda Lehtimäki, Vanessa Salminen, Erika Pyykkö, Miranda Lehtimäki), 5) TuUL 3.03,17 (Roosa Fagerström, Hertta Lehtonen, Mathilda Gustafsson, Linnea Kero), 6) KarhKa 3.11,28 (Kira Kaipiainen, Marlena Nieminen, Eevi Lehtinen, Veera Westerlund), JKU II hylättiin (Linda Van Leeuwen, Moona Heikkinen, Eevi Ylitalo, Iida Pentti).

Erä: 1) HKV 2.52,05 (Chantelle Peter, Venla Virrantuomi, Elle Ceder, Terhi Vehko), 2) IlmajKi 2.53,13 (Sanja Mäenpää, Iida Vainionpää, Susanna Kivioja, Veera Ketonen), 3) LempKi 2.57,30 (Erin Lönnqvist, Krista Lehti, Pinja Kukko, Ella Noora Haapalehto), 4) TP II 3.00,69 (Monamaria Pyhältö, Oona Lento, Juuli Markkula, Pihla Lahtinen), 5) VU 3.01,52 (Natalia Rozhnova, Ronja Kempas, Aida Jokiranta, Jade Oravainen), 6) AlajAn 3.04,25 (Seliina Kuoppa-aho, Liinu Järvinen, Ilona Takala, Sara Vuorela), PoYU II hylättiin (Petra Broman, Jenny Karttunen, Julia Gröndahl, Milja Helin).

Erä: 1) OP 2.48,23 (Minja Kurtti, Sointu Purola, Anni Niskala, Alisa Niemi), 2) SeinäjSU 2.48,86 (Noora Harju, Kiia Perttula, Matilda Koivisto, Amelie Koivuluoma), 3) NurmijYU 3.07,64 (Pihla Jaakola-Siimes, Milla Pihlava, Sanni Lehtonen, Sara Parviainen), 4) RiihimKi 3.15,99 (Tähkä-Alina Koskela, Kia Sairanen, Annika Vilen, Annika Piiroinen), VasaIS hylättiin (Lina Lithén, Linnea Ståhl, Lotta Lithén, Tilde Nordman), HämTa hylättiin (Maria Djusko, Aino Ojaniemi, Vilma Kerälä, Camilla Uschanov).

Erä: 1) KeravU 2.49,97 (Safi Kalala, Aicha Kalala, Polina Petrova, Sini-Minea Saarikoski), 2) JKU 2.52,16 (Nea Koppeli, Olivia Puranen, Hilma Kinnunen, Siiri Kihlman), 3) JakobstDr 2.54,02 (Wilma Grannas, Priscilla Boateng, Annie Lunden, Nea Hassila), 4) TP 2.54,03 (Iida Kastarinen, Aino Heikkilä, Nilla Oksanen, Anni Kantola), 5) EsboIF 2.58,01 (Malin Rantala, Leonie Winell, Lina Kiviaho, Ella Westerlund), 6) VeitsilKV 3.04,93 (Lotta Pudas, Ella Martimo, Tilda Junnonaho, Anniina Piipponen), 7) TuUL II 3.10,29 (Lotta Kirjavainen, Siiri Solalinna, Henriikka Heinonen, Heta Mäkinen).

Artikkeli Heikkisen kiri puri 4000 metrin viestissä: ”Tiesin olevani siinä vahvin” – Lahden Ahkeran naisjoukkue SE-vauhdissa julkaistu alunperin sivulla Yleisurheilu.fi