Raitasen ja Harjun valmentajat avaavat menestyskautta Pajulahden Kestävyysseminaarissa

Lukulistalle
ClosePlease login

Topi Raitasen valmentaja Janne Ukonmaanaho ja suunnistaja Venla Harjun valmentaja Antti Harju kertovat 24. Pajulahden Kestävyysseminaarissa suojattiensa matkasta Euroopan mestaruuteen. Raitanen voitti kesällä 3000 metrin estejuoksun ja Harju suunnistuksen pitkän matkan EM-tittelin.

Kestävyysseminaari järjestetään 21.-22. marraskuuta Liikuntakeskus Pajulahdessa. Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 14. marraskuuta.

Kestävyysseminaarin teemana on Tehoharjoittelu kestävyyslajeissa. Ukonmaanahon ja Harjun ohella kaksipäiväisessä seminaarissa  puhuvat muun muassa valmentajat Petter Kukkonen ja Marko Malvela, joilla teemoina ovat kestävyys- ja tehoharjoittelun yhdistäminen ja tehoharjoittelu yhdistettynä kestävyyteen uinnissa.

Mukana ovat myös suomalaisen urheilututkimuksen uranuurtaja Heikki Rusko, jonka esityksen aiheena on kestävyyssuorituskyvyn kehittymistä rajoittavat tekijät ja niiden harjoittelu sekä maratonin Euroopan mestari Janne Holmén.

Seminaarin ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://pajulahti.com/kestavyysseminaari-2022/

Ilmoittaudu seminaariin täällä: https://store.pajulahti.willba.app/event/kestavyysseminaari-21.-22.11.2022

Ilmoittaudu Kestävyysseminaariin 14.11.2022 mennessä. Tämän jälkeisistä ilmoittautumisista peritään 10 euron jälki-ilmoittautumismaksun.

Artikkeli Topi Raitasen ja Venla Harjun valmentajat avaavat menestyskautta Pajulahden Kestävyysseminaarissa julkaistu alunperin sivulla Yleisurheilu.fi