Kolmen miehen sekuntikamppailu

Lukulistalle
ClosePlease login

Kotimaisten kisojen tasaisuus ruokkii suomalaismiesten kansainvälistä menestystä. Vielä muutama vuosi sitten tasainen SM-kisa ei ollut hyvä merkki kansainvälisiä kisoja ajatellen. 

Lappeenrannan Ylämaalla nähtiin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna erittäin tasainen miesten pitkän matkan SM-kilpailu.

Maalissa kisaa johtanut Olli Ojanaho sai tehdä loppuverryttelyn jännityksen tilassa. Hän oli selvässä johdossa maalissa, mutta vielä maastossa olevat Eetu Savolainen ja Miika Kirmula uhkasivat kärkipaikkaa. Savolaisella oli ollut reilu johtoasema varvauksessa, mutta miestä ei kuulunut maaliin. Kirmula johti Ojanahoa neljä kilometriä ennen maalia parikymmentä sekuntia, mutta kykenisikö hän vastaamaan Helsingin Suunnistajien miehen kovaan loppuun?

Mitalistit saivat lopulta toisiinsa eroa vain vajaat puoli minuuttia. Mitä metsässä tapahtui? Annetaan mitalistien kertoa kilpailusta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Juoksija.fi digi. Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin Juoksija.fi:n artikkeleihin, mukaan lukien lehtien lehtiarkistot.

 Juoksija.fi digi

  • Juoksu, hiihto, pyöräily, triathlon, suunnistus
  • Liikkujan hyvinvointi ja terveys
  • Digitaaliset lehtiarkistot
  • Juoksija-kortti
  • Nettivalmentaja

Vain 9,90 €/kk

Tilaa digi Olen jo tilaaja

Vastaa