Polar Verity Sense sykesensori

Lyhyesti

Sykesensori uudistui

Kuvaus

POLAR VERITY SENSE on optinen sykesensori, jonka avulla mittaat sykettä käsivarrestasi. Kyseessä on uudistettu versio muutaman vuoden ikäisestä OH1-sykesensorista (Juoksija 8/2017). Ulkoisilta mitoiltaan itse sensoriyksikkö on samankokoinen kuin edeltäjänsä. Hihnan ulkoasu on kehittynyt ensiversiosta paljon ja tarrakiinnike helpottaa riisumista.

Verity Senseä voi käyttää joko Bluetooth-yhteydellä erimerkkisten kellojen kanssa, yhdistettynä älypuhelimeen tai itsenäisenä tallennuslaitteena. Paritus kelloon sujui käden käänteessä, ja ensikokemuksen perusteella sensorin sykelukemat vaikuttivat luotettavilta.

Tavanomaisen sykkeenmittausmoodin lisäksi on mahdollista valita tallennusmoodi, jolloin laite mittaa harjoituksen keston ja sykkeen. Täysin uusi ominaisuus on erillinen allasuintimoodi, joka mittaa sykkeen lisäksi matkaa ja vauhtia. Uimarin syke mitataan ohimolta, ja laitteen mukana tulee varsin näppäränoloinen kiinnike uimalaseihin. Tallennus- ja uintimoodin käyttöönotto vaatii laitteen yhdistämisen Polar Flow -sovellukseen.

Jopa 150 metrin kantama mahdollistaa joukkueurheilukäytön, ja valmistaja lupaa akunkestoa jopa 20 tuntia.

Polar Verity Sense 90 €

Lue myösPolar Vantage V2 ja Garmin Forerunner 745

Lisätiedot
Välineryhmä

Älykäs harjoittelu

Käyttötarkoitus

Älyrannekkeet, Sykemittarit

Merkki

Polar